Ηράκλειο:Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για την ανάπλαση του Φόδελε από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Τις καλύτερες αρχιτεκτονικές προτάσεις για την ανάπλαση του Φόδελε, ενός εμβληματικού τόπου για το Δήμο Μαλεβιζίου θα αναζητήσει ο Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός με τίτλο «Διαμόρφωση – Ανάπλαση ελευθέρων κοινοχρήστων χώρων, πάρκων, οδών, πεζοδρόμων κήπων και πλατειών οικισμού Φόδελε.» που χρηματοδοτείται με 83.350 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου έδωσε το πράσινο φως για τη διακήρυξη του διαγωνισμού με στόχο την ανάπλαση του Φόδελε με στοιχεία που θα ενώσουν την παράδοση με το σήμερα, θα αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές του χωριού και παράλληλα θα αναδείξουν και τη διαδρομή μέχρι το Μουσείο Δομίνικου Θεοτοκόπουλου.

Στον ανοιχτό διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος μελετητής που θα καταθέσει πλήρη τοπογραφική μελέτη, αρχιτεκτονική μελέτη ανάπλασης, ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, μελέτη άρδευσης και πρασίνου καθώς και περιβαλλοντική μελέτη.
Το Πρώτο βραβείο αντιστοιχεί σε 35.254 ευρώ, το δεύτερο βραβείο σε 25.853 και το τρίτο βραβείο σε 17.235 ευρώ .

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για να «ανοίξουν» τα κλειστά σπίτια

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...

Παχυσαρκία: Νέα ευρήματα ανατρέπουν δεκαετίες έρευνας

Τα ευρήματα ανοίγουν νέους δρόμους για την κατανόηση του...

«Ραβασάκια» της ΑΑΔΕ στους παραγωγούς – Επιστροφές σήμερα εκκρεμότητες για αύριο

Σαν να μην έφταναν οι χαμηλές τιμές, το αυξημένο...