Ηράκλειο: Χαμόγελα και κεράσματα για την απροσδόκητη γέννηση των διδύμων – Καλά στην υγεία τους μητέρα και βρέφη

Καλά στην υγεία τους είναι τόσο η 22χρονη όσο και τα δύο αγοράκια που έφερε με περιπετειώδη τρόπο χθες το μεσημέρι στη ζωή, χωρίς καν να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, τα δύο νεογέννητα παραμένουν στη Μονάδα Νεογνών, αλλά χωρίς τη βοήθεια οξυγόνου και σήμερα ξεκίνησε η σίτισή τους. Η μητέρα τους, που νοσηλεύεται στη Μαιευτική Κλινική είναι εξίσου καλά και, μετά το αρχικό σοκ, χαίρεται για το ερχομό των δύο παιδιών της, έχοντας δίπλα της τον αρραβωνιαστικό και την οικογένειά της, που, επίσης, δεν έκρυβαν τη χαρά τους, μοιράζοντας γλυκά στο προσωπικό του νοσοκομείου και σε νοσηλευόμενους.

Όπως έχει γράψει το ertnews, η 22χρονη κοπέλα, μη γνωρίζοντας πως είναι έγκυος, πήγε στο Βενιζέλειο με πόνο στην κοιλιά. Εκεί, πριν καν περάσει από το γραφείο διαλογής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, πήγε στην τουαλέτα, όπου γέννησε το πρώτο από τα δίδυμα. Το βρέφος μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Νεογνών και στη συνέχεια οι γιατροί της Μαιευτικής Κλινικής διαπίστωσαν ότι η κοπέλα κυοφορούσε και δεύτερο έμβρυο. Ο τοκετός εξελίχθηκε καλά για την 22χρονη που δεν ήξερε καν ότι ήταν έγκυος και λίγο αργότερα ήρθε στη ζωή και το δεύτερο αγοράκι.https://www.ertnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.