Ηράκλειο:Χάθηκε μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη – Νέα επιχείρηση του Λιμενικού

Στις έρευνες για τον κολυμβητή συμμετέχουν και δύτες
Δεύτερη μεγάλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από το Λιμενικό, παράλληλα με την προσπάθεια για τον εντοπισμό του ζευγαριού των τουριστών στα νότια του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 6.00 το απόγευμα, το Λιμεναρχείο ειδοποιήθηκε και για αγνοούμενο κολυμβητή στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα αλλοδαπός άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα και ο ναυαγοσώστης έσπευσε να τον βοηθήσει. Ωστόσο λόγω και της θαλασσοταραχής, ενώ κατάφερε να τον πιάσει, ο αλλοδαπός του έφυγε από τα χέρια και χάθηκαν τα ίχνη του.

Φουσκωτο σκάφος του Λιμενικού έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τις έρευνες για να ακολουθήσουν αμέσως μετά το σωστικό σκάφος των ναυαγοσωστών, ένα μεγάλο σκάφος του Λιμενικού αλλά και σωστικό σκάφος από το Ηράκλειο, ρυμουλκό και λάντζες.

Δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, ενώ στο σημείο – με εντολή του Λιμεναρχείου έχουν μεταβεί και επαγγελματίες δύτες, προκειμένου να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανεύρεσης του κολυμβητή

Την επιχείρηση συντονίζουν ο Διοικητης του Λ.Σ και το Λιμεναρχείο Ηρακλείουhttps://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.