Ηράκλειο: Χτύπησε τη σύζυγό του και πήγε να τη βάλει στο πορτπαγκάζ του ταξί του

Ημερομηνία:

Η 60χρονη γλίτωσε από τη μανία του συζύγου της χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γειτόνων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ενημέρωσαν τις Αρχές.
Μία ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μάλιστα η 60χρονη γυναίκα γλίτωσε από τη μανία του συζύγου της χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γειτόνων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το neakriti.gr,https://www.neakriti.gr/ μια 60χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος επιχείρησε στη συνέχεια να τη βάλει με το ζόρι στο πορτμπαγκάζ του ταξί του. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, σε γειτονιά του Ηρακλείου.

Ο δράστης συνελήφθη

Άμεσα οι γείτονες αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο σημείο και συνέλαβε τον σύζυγο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 60χρονη δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιείται από τον άνδρα της.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία.

Αυστηροποιούνται οι ποινές για ενδοοικογενειακή βία
Υπενθυμίζεται πως σημαντικές είναι οι αλλαγές για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοιοκογενειακής βίας, με στόχο την αποτελεσματικότερη προστασία της οικογένειας των ανηλίκων περιλαμβάνονται στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα που ετοιμάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τις προωθούμενες αλλαγές διπλασιάζονται οι ποινές σε περίπτωση που το αδίκημα τελείται ενώπιον ανήλικου, ενώ εκπαιδευτές, παιδαγωγοί και γιατροί σε περίπτωση που διαπιστώσουν οποιαδήποτε σημάδι κακοποίησης ανηλίκου οφείλουν αμελλητί να ενημερώσουν τις αρχές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Ανακατασκευή οδοστρώματος στην οδό 1922 στη...

Από την Τρίτη 10 Μαρτίου Εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος επί...

Δήμος Γόρτυνας : Χορηγία ANEK LINES –...

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει, ως χορηγός, τον 29ο Αγώνα...

Δήμος Ηρακλείου:Ανακατασκευή οδοστρώματος στην οδό 1922 στη...

Από την Τρίτη 10 Μαρτίου Εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος επί...

Δήμος Γόρτυνας : Χορηγία ANEK LINES –...

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει, ως χορηγός, τον 29ο Αγώνα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με επιτυχία οι αγώνες Pierra Creta 2026 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η διοργάνωση του Pierra...

Δήμος Ηρακλείου:Ανακατασκευή οδοστρώματος στην οδό 1922 στη Νέα Αλικαρνασσό

Από την Τρίτη 10 Μαρτίου Εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος επί...