Ηράκλειο:Cretan Taste Awards 2022 – Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου η Τελετή Απονομής των Βραβείων Κρητικής Γαστρονομίας

Ημερομηνία:

Στην αίθουσα συναυλιών του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου θα φιλοξενηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου η φετινή τελετή απονομής των Cretan Taste Awards.
Πρόκειται για την δεύτερη διοργάνωση των Βραβείων που ξεκίνησαν πέρυσι με στόχο να αναδείξουν τους κορυφαίους εκπροσώπους της κρητικής γεύσης, τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης, τους παραγωγούς και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης.
Οι νικητές κάθε κατηγορίας που θα βραβευθούν στην τελετή αναδείχθηκαν με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία. μέσα από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και γευστικής δοκιμής της οποίας την ευθύνη είχε μια πολυσυλλεκτική κριτική επιτροπή ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
O Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης σε δήλωση του επεσήμανε: «Είναι σημαντικό να επιβραβεύεται το επιχειρείν που αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα, την αυθεντικότητα αλλά και την καινοτομία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη γαστρονομία. Τα βραβεία γαστρονομίας Cretan Taste Awards, τα οποία ξεκινήσαμε το 2021 και ευελπιστούμε να εξελιχθούν σε θεσμό, εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου για να καταστεί το Ηράκλειο γαστρονομικός προορισμός. Η τελετή βράβευσης θα τιμήσει τις επιχειρήσεις που προάγουν τον κρητικό τρόπο ζωής»

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, Αίθουσα Συναυλιών – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Λεωφ. Νικολάου Πλαστήρα 49, Ηράκλειο 712 01).
Ώρα Προσέλευσης:19:00 – Ώρα Έναρξης: 19:30

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Η Χερσόνησος με τα μάτια του H.P....

Με ιδιαίτερη επισημότητα πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χερσονήσου «Μενέλαος...

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη ...

Συνάντηση με τις πρωταθλήτριες των μαχητικών αθλημάτων, Μαριεύα Λέων...

«Η Χερσόνησος με τα μάτια του H.P....

Με ιδιαίτερη επισημότητα πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χερσονήσου «Μενέλαος...

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη ...

Συνάντηση με τις πρωταθλήτριες των μαχητικών αθλημάτων, Μαριεύα Λέων...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυτό είναι το επάγγελμα που είναι μάλλον δύσκολο να αντικαταστήσει η AI και φαίνεται να έχει μεγάλη ζήτηση

Μια παραδοσιακή τέχνη που επιστρέφει. Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει με...

Πόσο αλλάζει ο άνθρωπος μετά τα 60; Μελέτη φέρνει την ανατροπή

«Δεν αλλάζει ο άνθρωπος», λέει ο λαός – Η...

Επίδομα παιδιού: Πώς διαμορφώνονται τα ποσά για 1, 2 και 3 παιδιά – Τι αλλάζει και τι μένει ίδιο

Σημαντική ενίσχυση του επιδόματος παιδιού Α21 εξετάζει η κυβέρνηση...