Ηράκλειο:Δεντροφύτευση στο Αστυράκι, από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Ημερομηνία:

Με μια δεντροφύτεση στο χωριό Αστυράκι του Δήμου Μαλεβιζίου ξεκίνησε το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων του Συλλόγου Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για το έτος 2023.
Με πρωτοβουλία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και σε συνεργασία με τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Αστυρακίου, 100 μικρά πεύκα, χαρουπιές ,πρίνοι και κουκουναριές φυτεύτηκαν κοντά στο χωρίο σε σημεία που υπέδειξε γεωπόνος για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους.
Μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με τις οικογένειές τους βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στο γραφικό χωριό και με τον απαραίτητο εξοπλισμό ολοκλήρωσαν σε λίγες ώρες την δεντροφύτευση συνδυάζοντας τον εθελοντισμό με μια εξαιρετική βόλτα στη φύση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστυρακίου για την αποδοχή της πρότασης δεντροφύτευση, τη συνδρομή του, καθώς και για το πλούσιο κέρασμα που ακολούθησε στον χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έγκλημα στην Αμμουδάρα: “Μη σου ξεφύγει, τον...

Γυναίκα καταγγέλει ότι το ζευγάρι που βρίσκεται στη φυλακή...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Έγκλημα στην Αμμουδάρα: “Μη σου ξεφύγει, τον...

Γυναίκα καταγγέλει ότι το ζευγάρι που βρίσκεται στη φυλακή...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενοίκια: Ποιοι δικαιούνται τριπλή επιστροφή

Πως και ποιοι θα ωφεληθούν από τη ρύθμιση που...

Όταν το πένθος γίνεται σκοτάδι: Τι συμβαίνει στην ψυχή ενός γονιού όταν χάνει το παιδί του;

Η ψυχολόγος Φανή Πασπαράκη, εξηγεί στο patris.gr τις αθέατες...

CNT: Στην ρομαντική Κρήτη «το πάθος είναι σίγουρο πως θα ανθίσει»

Η Κρήτη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας...