Ηράκλειο : Διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Ε.Π. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

Με παρουσία των βουλευτών κ.κ. Λευτέρη Αυγενάκη και Μάξιμου Σενετάκη και συμμετοχή πλήθους μελών, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Ε.Π. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ), στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ibis Style.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον ετήσιο απολογισμό των δράσεων της οργάνωσης από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Βαγγέλη Καρκανάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Γιαννουλάκη.

Την απόλυτη ικανοποίηση αλλά και περηφάνια τους για το έργο της ΔΕΕΠ εξέφρασαν αμφότεροι οι παριστάμενοι βουλευτές.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι οι δράσεις της οργάνωσης αποδεικνύουν την συστηματική προσπάθεια, την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα τόσο του προέδρου κ. Καρκανάκη όσο και των στελεχών της. Και είναι αυτά τα χαρακτηριστικά και η σκληρή δουλειά που συνέδραμαν αποφασιστικά στο να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα στις επιμελητηριακές εκλογικές μάχες του νομού Ηρακλείου στο Οικονομικό, στο Τεχνικό και τελευταία και στο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Αντίστοιχα ο κ. Σενετάκης εξήρε το έργο και τις προσπάθειες του προέδρου και των μελών της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, αναφέρθηκε στις εκλογικές νίκες των στηριζόμενων από την Ν.Δ. παρατάξεων στα Επιμελητήρια και τόνισε ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί και την νέα χρονιά με στοχοπροσήλωση, ενότητα και μεθοδικότητα.

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στον προγραμματισμό των δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα και ενημέρωση για την ετήσια εκδήλωση – κοπή της βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο Olympia Palace με προσκεκλημένο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια,

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για οργανωτικά θέματα. Επιβεβαιώθηκε από όλα τα παριστάμενα στελέχη, η ετοιμότητα και η εγρήγορση των τοπικών οργανώσεων και των μελών, αλλά και η αισιοδοξία για την πορεία τόσο της οργάνωσης όσο και του κόμματος πανελλαδικά για την νέα χρονιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Δυο Μαύρα Πουκάμισα»: Η κόρη γνωστού δημοσιογράφου...

Από τις σελίδες του βιβλίου στην οθόνη, με την...

Κρήτη: Μπλακ άουτ έως και 30 ώρες...

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης προκάλεσαν στην Κρήτη τα πρώτα έντονα...

«Δυο Μαύρα Πουκάμισα»: Η κόρη γνωστού δημοσιογράφου...

Από τις σελίδες του βιβλίου στην οθόνη, με την...

Κρήτη: Μπλακ άουτ έως και 30 ώρες...

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης προκάλεσαν στην Κρήτη τα πρώτα έντονα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι δύο λέξεις που κάθε παιδί χρειάζεται να ακούει από τους γονείς του

Μην «τσιγκουνεύεστε» το «σ’ αγαπώ» στα παιδιά σας –...

Όλα όσα μπορεί να μας μάθει το κουτσομπολιό

Η επιστήμη δείχνει ότι το κουτσομπολιό δεν είναι πάντα...

Κληρονομιές: Ποιος κρατά το σπίτι, ποιος παίρνει χρήματα και τι γίνεται με τα χρέη – Όλες οι αλλαγές

Νέοι κανόνες ισχύουν πλέον για τις κληρονομιές, αλλάζοντας σημαντικά...