Ηράκλειο:Δήλωση του Μανώλη Κεφαλογιάννη για την συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα διεξαχθεί στη Χερσόνησο Ηρακλείου από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ και κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ετήσια συνάντηση του ΕΛΚ.

Ένα πολύ σημαντικό πολιτικό γεγονός που φέτος διοργανώνεται στην Ελλάδα σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας λόγω και της κλιμακούμενης επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας.

Στη διάρκεια των εργασιών θα συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν σήμερα τους Ευρωπαίους πολίτες όπως η κρίση στην ενέργεια, η αύξηση πανευρωπαϊκά του πληθωρισμού και του κόστους διαβίωσης που επηρεάζουν όλα τα νοικοκυριά.

Θα συζητηθούν, επίσης, η σταθερότητα της Ευρώπης και η ανάγκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενισχύσει το ρόλο της στις νέες γεωπολιτικές συνθήκες σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και να γίνει πιο αποτελεσματική δρώντας γρήγορα στη διαχείριση κρίσεων καθώς και οι προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Τη συνάντηση και τις συζητήσεις του ΕΛΚ στην Κρήτη θα ανοίξουν με ομιλίες τους την Τρίτη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, ένας διαχρονικός φίλος της Ελλάδας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Τη μνήμη των 23 εκτελεσθέντων στο Γωνιανό...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο...

« Οι Τέσσερις Εποχές του Θρόνου” από...

Στο Θραψανό 17 Αυγούστου η πρώτη παράσταση - Ακολουθούν...

Ηράκλειο:Τη μνήμη των 23 εκτελεσθέντων στο Γωνιανό...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο...

« Οι Τέσσερις Εποχές του Θρόνου” από...

Στο Θραψανό 17 Αυγούστου η πρώτη παράσταση - Ακολουθούν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Από την Τετάρτη 26 Αυγούστου ξεκινούν οι πληρωμές για...

Η εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ρέθυμνο

14 και 15 Αυγούστου 2026 Με λαμπρότητα και πάνδημη συμμετοχή...

16ετές Μνημόσυνο Ανθίμου Ρεθύμνης

16 Αυγούστου 2026 Το πρωί της Κυριακής, 16ης Αυγούστου 2026,...