Ηράκλειο:Δήλωση του Μανώλη Κεφαλογιάννη για την συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα διεξαχθεί στη Χερσόνησο Ηρακλείου από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ και κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ετήσια συνάντηση του ΕΛΚ.

Ένα πολύ σημαντικό πολιτικό γεγονός που φέτος διοργανώνεται στην Ελλάδα σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας λόγω και της κλιμακούμενης επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας.

Στη διάρκεια των εργασιών θα συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν σήμερα τους Ευρωπαίους πολίτες όπως η κρίση στην ενέργεια, η αύξηση πανευρωπαϊκά του πληθωρισμού και του κόστους διαβίωσης που επηρεάζουν όλα τα νοικοκυριά.

Θα συζητηθούν, επίσης, η σταθερότητα της Ευρώπης και η ανάγκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενισχύσει το ρόλο της στις νέες γεωπολιτικές συνθήκες σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και να γίνει πιο αποτελεσματική δρώντας γρήγορα στη διαχείριση κρίσεων καθώς και οι προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Τη συνάντηση και τις συζητήσεις του ΕΛΚ στην Κρήτη θα ανοίξουν με ομιλίες τους την Τρίτη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, ένας διαχρονικός φίλος της Ελλάδας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μαλεβιζίου:Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Φόδελε...

Η «Αναπνιά» ΜΕΚΕ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο...

Συλλυπητήρια δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για την απώλεια...

«Με βαθιά συγκίνηση και ειλικρινή θλίψη αποχαιρετώ τον αγαπημένο...

Δήμος Μαλεβιζίου:Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Φόδελε...

Η «Αναπνιά» ΜΕΚΕ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο...

Συλλυπητήρια δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για την απώλεια...

«Με βαθιά συγκίνηση και ειλικρινή θλίψη αποχαιρετώ τον αγαπημένο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 19 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Συλλυπητήρια δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για την απώλεια του Σήφη Μαρκογιαννάκη

«Με βαθιά συγκίνηση και ειλικρινή θλίψη αποχαιρετώ τον αγαπημένο...

Ρέθυμνο:Δ΄ Συνέδριο Βιοηθικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Η υπογεννητικότητα στο επίκεντρο του θεολογικού, επιστημονικού και κοινωνικού...