Ηράκλειο:Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και την Αρτηριακή Πίεση από τον Δήμο Ηρακλείου στις πλατείες της πόλης

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι δράσεις του Δήμου Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Αρτηριακής Πίεσης-Υπέρτασης διοργανώθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 σε κεντρικά σημεία της πόλης στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων.

Εργαζόμενοι των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων και του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες μετρώντας την αρτηριακή πίεση και το επίπεδο σακχάρου στα ειδικά κιόσκια στο Βαλτέ Τζαμί, στην Πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, στη Λότζια, στην Πλατεία Ελευθερίας και στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου Νέας Αλικαρνασσού.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής δήλωσε ότι ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει τις δράσεις του στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων και συμπλήρωσε ότι σε αυτό το πλαίσιο «Διοργανώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ομιλίες και εκδηλώσεις και στα έντεκα ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου. Σήμερα Δευτέρα, με τη συνδρομή των εργαζομένων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, οι Δημότες ενημερώθηκαν σχετικά και μέτρησαν την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων θα ολοκληρωθούν με την συνεστίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί για τους ωφελούμενους και τους εργαζομένους των ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης 8 Οκτωβρίου στο Μαρίνα στο ενετικό λιμάνι της πόλης.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δυναμική επανεκκίνηση της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου και συνάντηση...

Τη δυναμική επανεκκίνηση της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, σηματοδοτεί η χθεσινή...

Ηράκλειο:Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για την Ημερίδα...

«Η θαλασσαιμία δεν αφήνει περιθώρια για αδράνεια. Είναι μια...

Δυναμική επανεκκίνηση της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου και συνάντηση...

Τη δυναμική επανεκκίνηση της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, σηματοδοτεί η χθεσινή...

Ηράκλειο:Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για την Ημερίδα...

«Η θαλασσαιμία δεν αφήνει περιθώρια για αδράνεια. Είναι μια...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρωτομαγιά 2026: Έρχεται τριήμερο–δώρο! Τι ισχύει τελικά με την αργία

Η Πρωτομαγιά φθάνει και φέρνει ένα τριήμερο ξεκούρασης για...

Επιταγές διακοπών: 12ήμερες αποδράσεις- Ποιοι δικαιούνται τα voucher

Ο «χάρτης» των προνομίων Το voucher που ξεκλειδώνει δωρεάν διακοπές...

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Η δήλωση παραίτησης του Μακάριου Λαζαρίδη. «Σε όλη μου την...