Ηράκλειο:Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Μ. Καραμαλάκη στη Νέα Αλικαρνασσό

Ημερομηνία:

Τα εγκαίνια και ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στη Νέα Αλικαρνασσό, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. κ. Ευγενίου. Παρουσία του Επικεφαλής και Υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη και των Υποψηφίων του συνδυασμού, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα επί της οδού Ηροδότου 115, έναντι της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, αντάλλαξαν ευχές ενώ το κλίμα που επικράτησε ήταν ιδιαιτέρως θερμό.

Η κοσμοσυρροή από τους κατοίκους της περιοχής ήταν αισθητή παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματιστεί να συμμετάσχουν στα εγκαίνια μόνο οι Υποψήφιοι του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Μετά τον Αγιασμό και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Τα εκλογικά μας κέντρα είναι ο χώρος έκφρασης των δικών σας προβληματισμών και σκέψεων! Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην δημιουργήσουμε ένα δεύτερο εκλογικό κέντρο στην Νέα Αλικαρνασσό. Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής που το τελευταίο διάστημα έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη και την απαξίωση. Μία περιοχή που την ερχόμενη πενταετία, αναμένεται να βιώσει σημαντικές αλλαγές όπως η μετεγκατάσταση του αεροδρομίου Ηρακλείου, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου αλλά και η μετεγκατάσταση των φυλακών. Εμείς επιθυμούμε να είμαστε παρόντες σε όλες αυτές τις σημαντικές στιγμές και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το μέλλον του τόπου μας, αρκεί οι δημότες να μας εμπιστευθούν με την ψήφο του».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Το Σπήλαιο του Σάρχου άνοιξε… όχι...

Η δύναμη του νερού επανέφερε στη ζωή έναν μοναδικό...

Δήμος Μαλεβιζίου : Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ...

Κρήτη: Το Σπήλαιο του Σάρχου άνοιξε… όχι...

Η δύναμη του νερού επανέφερε στη ζωή έναν μοναδικό...

Δήμος Μαλεβιζίου : Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΑ: Ποιοι δικαιούνται υποτροφίες 1.000 ευρώ μετά τις Πανελλήνιες

Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα βραβείων χρηματικής...

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν αρχίζει στα 65

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...