Ηράκλειο:Έκλεισε το μεσημέρι της Δευτέρας για προληπτικούς λόγους το κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων

Έκλεισε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου 2024 για προληπτικούς λόγους το κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου νωρίτερα του προγραμματισμένου λόγω των θυελλωδών ανέμων πνέουν στην περιοχή σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλούμενων και του προσωπικού.
Αρχικά όπως είχαμε ενημερώσει το πρωί με σχετικό δελτίο τύπου, είχε ληφθεί απόφαση να κλείσει το Παγκρήτιο την Τρίτη 23 Απριλίου λόγω των καιρικών συνθηκών, ωστόσο η επιδείνωσή τους με τους ισχυρότατους νοτιάδες επέβαλλε να ισχύσει από σήμερα το κλείσιμο του σταδίου.

Τονίζεται ότι το βοηθητικό γήπεδο θα είναι διαθέσιμο προς χρήση για αθλητές και αθλούμενους ενώ και η λειτουργία του κολυμβητηρίου θα συνεχιστεί κανονικά.

Η πρόσβαση για το γυμναστήριο θα γίνεται εσωτερικά από την θύρα 1-3 (και όχι από τη θύρα 9) με χώρο στάθμευσης μέχρι τη θύρα 3.

Παρακαλούνται αθλούμενοι και επισκέπτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προσωπικού και του προσωπικού ασφαλείας του Παγκρητίου Σταδίου οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί για την διευκόλυνση τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.