Ηράκλειο: Έκοψαν την πίτα στο Δημαρχείο

Ευχές από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Λότζια

Ηράκλειο: Έκοψαν την πίτα στο Δημαρχείο . Ευχές από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Λότζια …….

Υπό τους εορταστικούς ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου και παρουσία πλήθους κόσμου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός έκοψε το μεσημέρι της Τρίτης 1ης Ιανουαρίου την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην κατάμεστη αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην Λότζια.Ηράκλειο: Έκοψαν την πίτα στο Δημαρχείο . Ευχές από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Λότζια .......

Την τελετή για την υποδοχή του νέου έτους ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος και παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης, η πλειονότητα των αντιδημάρχων, των προέδρων και των αντιπροέδρων των δημοτικών εταιρειών και των εντεταλμένων συμβούλων του Δήμου Ηρακλείου, οι βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Σωκράτης Βαρδάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Μανώλης Συντυχάκης, και Σπύρος Δανέλλης, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι , πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, πρόεδροι επιμελητηρίων και συλλόγων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και νομαρχιακών οργανώσεων, εκπρόσωποι του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας καθώς και πολλοί δημότες.

Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού έθεσε την περαιτέρω βελτίωση της προσβασιμότητας για τα ΑμεΑ ως βασικό στόχο της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για τη νέα χρονιά, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το 2018 είχε καλές αλλά και τραγικές στιγμές για την χώρα μας. Κρατάμε τις καλές και δεν ξεχνάμε τις δυσάρεστες, διότι οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να μην επαναληφθούν.

Εύχομαι και πιστεύω ότι το 2019 θα είναι καλύτερο και συλλογικά, καθώς και ατομικά, για όλους τους Έλληνες. Στον Δήμο Ηρακλείου θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, δίπλα στους δημότες και την καινούργια χρονιά, με βασική μας προτεραιότητα τους ανθρώπους που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.