Ηράκλειο: Ελεύθερος με εγγύηση ο 21χρονος για το βιασμό μέσω social media

Μετά από μια «μαραθώνια» διαδικασία η οποία ξεκίνησε στις 9 το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της της καταβολής χρηματικής εγγύησης 8000 ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, ο 21χρονος νεαρός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 17χρονη κοπέλα, με την οποία είχε γνωριστεί μέσω social media.

Μετά από μια «μαραθώνια» διαδικασία η οποία ξεκίνησε στις 9 το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της της καταβολής χρηματικής εγγύησης 8000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός θα πρέπει να καταβάλει το εν λόγω ποσό έως τα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Στο μεταξύ, ο 21χρονος αρνήθηκε σθεναρά κατά την απολογία του ότι βίασε την 17χρονη.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.Στο πλαίσιο της σημερινής διαδικασίας, εξετάστηκαν και μάρτυρες από τις ανακριτικές Αρχές, προκειμένου να «φωτιστούν» πτυχές της υπόθεσης.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κλητεύθηκε να καταθέσει συμπληρωματικά ενώπιον των Αρχών και η ίδια η φερόμενη παθούσα.

Η 17χρονη όντως μετέβη στα δικαστήρια συνοδευόμενη από φίλη της και κατέθεσε ενώπιον των Αρχών, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κοπέλα επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 17χρονο.

Εντούτοις, η ανήλικη φέρεται να εμφανίστηκε ψυχικά εξουθενωμένη από την όλη διαδικασία ζητώντας να μην τιμωρηθεί ο κατηγορούμενος.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, καθώς η 17χρονη επιμένει ότι ο 21χρονος τη βίασε και η πράξη του βιασμού διώκεται αυτεπάγγελτα.

Τελικά, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου.
https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.