Ηράκλειο:Ένα ξεχωριστό αποκριάτικο παιδικό πάρτι διοργανώθηκε από τον Όμιλο Καράτζη

Ο Όμιλος Καράτζη γιόρτασε τις Απόκριες διοργανώνοντας ένα μοναδικό παιδικό πάρτι το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου στο Κτήμα “ΗΒΗ”, Αναδρομές, Αρχάνες. Την έμπνευση και την επιμέλεια της αποκριάτικης εκδήλωσης ανέλαβε η κυρία Γιούλια Καράτζη, σύζυγος του Αντώνη Καράτζη, ενώ τα παιδιά των εργαζομένων του ομίλου περίμενε μια σειρά από ξεχωριστές εκπλήξεις.

Οι μικροί προσκεκλημένοι απόλαυσαν πραγματικά την εκδήλωση, δίνοντας το “παρών” με άκρως αποκριάτικη διάθεση και πρωτότυπες μεταμφιέσεις. Στο πάρτι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια που είχαν προετοιμάσει οι ανιματέρ. Το σκηνικό συμπλήρωνε ο αποκριάτικος στολισμός αλλά και τα γευστικά εδέσματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κυρία Γιούλια Καράτζη, CEO της Καράτζης Α.Ε. δήλωσε: “Για εμάς όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου αποτελούν μέλη της οικογένειας Καράτζη και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τις απόκριες με την παρουσία των πολύτιμων συνεργατών μας και των παιδιών τους.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.