Ηράκλειο: Έναρξη εγγραφών στο νέο κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο νέο κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο τμήμα του Ηρακλείου, που έχει τον γενικό τίτλο: «Τα εργαλεία μιας καλής ζωής. Δεξιότητες που θα έπρεπε όλοι μας να γνωρίζουμε».

Σε αυτά τα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα μάθουν από 8 διακεκριμένους εισηγητές, βασικές δεξιότητες που κάνουν την διαφορά στη καθημερινή ζωή, και που κανείς ποτέ δεν μας τις δίδαξε, αλλά και που ποτέ δεν είναι αργά για να μάθουμε.
Θα αναλυθούν θέματα όπως είναι η αυτοφροντίδα, η διεκδικητικότητα, η λήψη αποφάσεων, η διαχείριση αποτυχίας, η διαχείριση χρόνου, η επίλυση συγκρούσεων, το πώς να βάζουμε όρια στους άλλους και στον εαυτό μας, αλλά και πώς να είμαστε ανθεκτικοί στις δυσκολίες.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες εισηγήσεις, από 8 διαφορετικούς ειδικούς εισηγητές και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00 στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου IBIS Styles, Κορωναίου 26.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας απλά το κόστος συμμετοχής.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας μέσω της ιστοσελίδας του Α.Λ.Π.: https://alpedu.eu/kykloi-mathimatwn/irakleio-eisagogi-stin-iatriki-tou-tropou-zois/
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Με την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφές: www.alp.gr
Πληροφορίες στα τηλ: 2821501060 / 6936004242 (Δευ.-Παρ. 10:00-14:00).

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο εδώ και 18 χρόνια υπηρετεί την δια βίου μάθηση που στοχεύει στην καλυτέρευση της καθημερινής ζωής μέσω της επιστημονικής γνώσης. Λειτουργεί τμήματα στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, ενώ από το 2020 προσφέρει και διαδικτυακά προγράμματα:https://bit.ly/3vPinLI
Τελεί υπό την αιγίδα πανελλαδικά της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), στην Κρήτη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.