Ηράκλειο: Ενημέρωση για τις άδειες των υπαίθριων εμπόρων

Ημερομηνία:

Ενημερώνονται οι παραγωγοί πωλητές υπαίθριου εμπορίου ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4497/13-11-2017 και του Ν.4584/2018 , άρθρο 84 παρ.1 , που εκδόθηκε στις 11-12-2018, για την ανανέωση των αδειών τους, δεν απαιτείται πλέον η «ασφαλιστική ενημερότητα», στα δικαιολογητικά που υποχρεούνται να προσκομίσουν.

Από το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων – Γραφείο Λαϊκών Αγορών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντός, Αγροτικής Ανάπτυξης και Εμπορίου (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου, έναντι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας) διατίθεται η σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση προς συμπλήρωση, στην οποία αναφέρονται τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Υπενθυμίζεται ότι για την ανανέωση της άδειας, οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να έχουν οικονομικές εκκρεμότητες αναφορικά με την καταβολή των τελών του άρθρου 36 του Ν. 4497/2017 (ημερήσιο τέλος).

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Να προσκομίζεται οπωσδήποτε το έντυπο της άδειας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

“Διάβασαν” το μυστικό του Γιούχτα: Μινωική επιγραφή...

Νέα επιστημονική μελέτη για ένα μυστήριο της Γραμμικής Α...

Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο: Συναγερμός για πυρκαγιά...

Μεγάλη κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής...

“Διάβασαν” το μυστικό του Γιούχτα: Μινωική επιγραφή...

Νέα επιστημονική μελέτη για ένα μυστήριο της Γραμμικής Α...

Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο: Συναγερμός για πυρκαγιά...

Μεγάλη κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της Airbnb

Μια σημαντική αλλαγή συντελείται στην παγκόσμια αγορά των online...

Τα Κύπελλα του Ολυμπιακού στο Crete International Basketball Tournament 2026

Το τρόπαιο της Euroleague, του ελληνικού πρωταθλήματος και του...