Ηράκλειο:Ενημερωτική επίσκεψη μελών του ΔΣ Επιμελητηρίου Ηρακλείου στις επιχειρήσεις

Ενημερωτική επίσκεψη μελών του ΔΣ Επιμελητηρίου Ηρακλείου στις επιχειρήσεις & έρευνα για την επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας

Εκστρατεία ενημέρωσης των επιχειρηματιών – μελών του ξεκινάει το Επιμελητήριο Ηρακλείου αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξή του στις επιχειρήσεις που πλήττονται εν μέσω πανδημίας.

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ξεκινούν επισκέψεις σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων της τοπικής οικονομίας, παρέχοντας ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο φορέας, τα κρατικά προγράμματα ρευστότητας και τις επικείμενες ενισχύσεις. Παράλληλα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου θα παραδίδουν στους επιχειρηματίες ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα καταγράφονται ανώνυμα οι απόψεις τους, στο πλαίσιο έρευνας για την αποτύπωση της κατάστασης των τοπικών επιχειρήσεων μέσα στην οικονομική κρίση.

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας έχει αναρτηθεί και στον σύνδεσμο https://forms.gle/HJiYfguDcmCFL3Zx8 για όποιον επιχειρηματία επιθυμεί να συμμετάσχει αυτόνομα. Οι απαντήσεις είναι αυστηρά εμπιστευτικές, τα στοιχεία που θα καταγραφούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της έρευνας και δεν πρόκειται να κοινοποιηθούν.

«Η πανδημία έχει ανατρέψει τα πάντα στη ζωή μας και καθιστά αδύνατο οποιονδήποτε προγραμματισμό για το μέλλον» αναφέρει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και επισημαίνει «μέσα σε αυτό το νοσηρό και για την επιχειρηματικότητα περιβάλλον, αποφασίσαμε να πάμε εμείς στις επιχειρήσεις και να προσφέρουμε βοήθεια, αντί να περιμένουμε να έρθουν οι επιχειρηματίες σε εμάς. Θέλουμε να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους και κυρίως να τους ενημερώσουμε από κοντά για όσα μπορούν να αξιοποιήσουν για να στηρίξουν την επιχείρησή τους ή να βρουν νέες διεξόδους»

Να σημειωθεί ότι οι επισκέψεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι αντιπροσωπευτικές σε επιχειρήσεις από τα Τμήματα Εμπορίου, Μεταποίησης, Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εξαγωγών, ωστόσο αν κάποιος επιχειρηματίας επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα ενημέρωσης, μπορεί να κλείσει ραντεβού επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου στα τηλέφωνα:2810.247047 κα Κρασονικολάκη, 2810.247039 κα Λαζανάκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.