Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ο οδηγός του Golf που εγκατέλειψε το μοτοσικλετιστή

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ο οδηγός του Golf που εγκατέλειψε το μοτοσικλετιστή . Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας επιχείρησε να κάνει αναστροφή και να περάσει στο ……

Το ατύχημα συνέβη στις 27 Δεκεμβρίου όταν ασημί Golf συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη Λεωφόρο Κνωσού.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας επιχείρησε να κάνει αναστροφή και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, στο ύψος του πολυκαταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ενώ την ίδια στιγμή αυτοκίνητο ασημί, μάρκας Golf κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε αστραπιαία, ενώ ο άτυχος μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα αιμόφυρτος και βαριά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχαν πληροφορίες για το ασημί Golf από αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και το υλικό που συνέλεξαν οι Αρχές, από τις κάμερες στα καταστήματα της συγκεκριμένης περιοχής.

Ο 55χρονος δικυκλιστής μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην αριστερό πόδι. Οι γιατροί όμως υποχρεώθηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Η Αστυνομία αφού ξεσκόνισε όλα τα video από τα καταστήματα της περιοχής και αφού συνέλεξε παρά πολλές μαρτυρίες από τους περαστικούς άρχισε να ψάχνει το ασημί Golf, ανάμεσα στα 250 του ίδιου τύπου αυτοκίνητα στο Ηράκλειο.

Τελικά το τρακαρισμένο Golf βρέθηκε σε χωρίο έξω από την πόλη του Ηρακλείου, στο πατρικό του δράστη, όπου ήταν κρυμμένο το αυτοκίνητο.

Με επιτόπια έρευνα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο που αναζητούνταν, αφού υπήρχαν εμφανή σημάδια πρόσφατου τρακαρίσματος.

Ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φέρεται να είναι άνδρας 39 ετών, ο οποίος ειδοποιήθηκε ότι εντοπίστηκε από τις Αρχές και αναγκάστηκε έτσι ο ίδιος να παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Φέρεται μάλιστα να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές με αντίστοιχου περιεχομένου καταγγελίες, αφού έχει χτυπήσει ξανά με το ίδιο ασημί golf άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πάλι εξαφανίστηκε!

Τα σχόλια είναι κλειστά.