Ηράκλειο:Επεισοδιακός ο έλεγχος για τα ντεσιμπέλ – Φωνές, απειλές και συλλήψεις

Ημερομηνία:

Η παρουσία των αστυνομικών ξεσήκωσε τον κόσμο – Δείτε το βίντεο
Τουλάχιστον επεισοδιακός αποδείχτηκε ο έλεγχος της Αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου, σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών για διατάραξη κοινής ησυχίας, λόγω της πολύ δυνατής μουσικής, καθώς “συνοδεύτηκε” από φωνές, έντονες διαμαρτυρίες, απειλές και τελικά συλλήψεις.

Όλα ξεκίνησαν από τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχτηκε η αστυνομία από περίοικους που διαμαρτύρονταν για τα πολλά ντεσιμπέλ ωστόσο λόγω πολλών και δύσκολων περιστατικών που εξελίσσονταν τη νύχτα, η αστυνομία δε μετέβη αμέσως στο σημείο με αποτέλεσμα να γίνουν κλήσεις διαμαρτυρίας και στο 112!

Στην ταβέρνα μετέβησαν τελικά τρεις αστυνομικοί, δύο άντρες και μία γυναίκα και έκαναν ηχομέτρηση από την οποία βρέθηκαν 110 ντεσιμπέλ – με αυτά, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, “τρίζουν τα τζάμια”!

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους ακολουθήσει, ωστόσο ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται. Πολίτες ξεσηκώθηκαν, κάνοντας λόγο για “αστυνομοκρατία” και η κατάσταση ήταν έκρυθμη για περίπου 20 λεπτά. Οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ωστόσο ο ιδιοκτήτης διέφυγε.

Δείτε βίντεο από τις διαμαρτυρίες των πολιτών:

Το κλίμα περιγράφεται “πολεμικό” ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες υπήρξε και πολίτης που επιχείρησε να προπηλακίσει τους αστυνομικούς.

Τελικά συνελήφθη η σύζυγος του ιδιοκτήτη και ο θαμώνας που ήταν σύμφωνα με την αστυνομίας, εριστικός. Και οι δύο οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου υπήρξαν άλλα δύο περιστατικά στην πόλη του Ηρακλείου για διατάραξη κοινής ησυχίας.https://www.cretalive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης...

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την κάλυψη άμεσων αναγκών προσφύγων και...

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πέτυχαν αλλά δεν γράφτηκαν

Τι δείχνουν οι αριθμοί στις σχολές του ​– Στην...

Ηράκλειο: Ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης...

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την κάλυψη άμεσων αναγκών προσφύγων και...

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πέτυχαν αλλά δεν γράφτηκαν

Τι δείχνουν οι αριθμοί στις σχολές του ​– Στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Αύξηση στις διεθνείς αφίξεις – Στο +5% το Ηράκλειο, στο +9,9% τα Χανιά

Περισσότεροι ξένοι τουρίστες φέτος στην Κρήτη - Τι δείχνουν...

«Κόφτης» στα social media: Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο για τα παιδιά κάτω των 15 ετών

Τι αλλάζει σε λίγους μήνες σχετικά με την πρόσβαση...

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Αύξηση 115% από το 2019 – Στα 90 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση το 2026

Στις πολιτικές στήριξης της φοιτητικής μέριμνας και στο κόστος...

Ηράκλειο: Ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες από τον Δικηγορικό Σύλλογο

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την κάλυψη άμεσων αναγκών προσφύγων και...