Ηράκλειο:Επεισοδιακός ο έλεγχος για τα ντεσιμπέλ – Φωνές, απειλές και συλλήψεις

Η παρουσία των αστυνομικών ξεσήκωσε τον κόσμο – Δείτε το βίντεο
Τουλάχιστον επεισοδιακός αποδείχτηκε ο έλεγχος της Αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου, σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών για διατάραξη κοινής ησυχίας, λόγω της πολύ δυνατής μουσικής, καθώς “συνοδεύτηκε” από φωνές, έντονες διαμαρτυρίες, απειλές και τελικά συλλήψεις.

Όλα ξεκίνησαν από τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχτηκε η αστυνομία από περίοικους που διαμαρτύρονταν για τα πολλά ντεσιμπέλ ωστόσο λόγω πολλών και δύσκολων περιστατικών που εξελίσσονταν τη νύχτα, η αστυνομία δε μετέβη αμέσως στο σημείο με αποτέλεσμα να γίνουν κλήσεις διαμαρτυρίας και στο 112!

Στην ταβέρνα μετέβησαν τελικά τρεις αστυνομικοί, δύο άντρες και μία γυναίκα και έκαναν ηχομέτρηση από την οποία βρέθηκαν 110 ντεσιμπέλ – με αυτά, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, “τρίζουν τα τζάμια”!

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους ακολουθήσει, ωστόσο ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται. Πολίτες ξεσηκώθηκαν, κάνοντας λόγο για “αστυνομοκρατία” και η κατάσταση ήταν έκρυθμη για περίπου 20 λεπτά. Οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ωστόσο ο ιδιοκτήτης διέφυγε.

Δείτε βίντεο από τις διαμαρτυρίες των πολιτών:

Το κλίμα περιγράφεται “πολεμικό” ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες υπήρξε και πολίτης που επιχείρησε να προπηλακίσει τους αστυνομικούς.

Τελικά συνελήφθη η σύζυγος του ιδιοκτήτη και ο θαμώνας που ήταν σύμφωνα με την αστυνομίας, εριστικός. Και οι δύο οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου υπήρξαν άλλα δύο περιστατικά στην πόλη του Ηρακλείου για διατάραξη κοινής ησυχίας.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.