Ηράκλειο:Επίσκεψη του Λ. Αυγενάκη στο Ασήμι

Ημερομηνία:

Ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου, αναδεικνύοντας ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή Κυβέρνηση”

Τους κατοίκους και τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής του Ασημίου συνάντησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, με τους οποίους συνομίλησε για ζητήματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν οι μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης, που σύμφωνα και με τους κατοίκους του Ασημίου συνέβαλαν ώστε η κατάσταση στον αγροτικό τομέα σήμερα είναι πολύ διαφορετική από το 2019.

Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου, αναδεικνύοντας ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή Κυβέρνηση που θα καταφέρει να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές.

ΑΣΗΜΙ

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τις πολλές φυσικές καταστροφές, την πανδημία και την ενεργειακή κρίση, στήριξε με κάθε τρόπο τον πρωτογενή τομέα.
Οι κάτοικοι του Ασημίου, που στηρίζουν τα εισοδήματά τους κυρίως στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση στον αγροτικό τομέα σήμερα είναι πολύ διαφορετική από το 2019.

Καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε περισσότερα από όσα δεσμευτήκαμε:
– Συνολικές ενισχύσεις 240,54 εκατ. € σε 8.859 δικαιούχους στον νομό Ηρακλείου.
– 58,3 εκατ. € έκτακτες ενισχύσεις και αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ για τον νομό Ηρακλείου, τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη κυβερνητική θητεία.
– Μείωση κατά 50% στον φόρο εισοδήματος σε συνεταιρισμούς, ομάδες και οργανώσεις παραγωγών.
– Το μεγαλύτερο πρόγραμμα Νέων Αγροτών – 42.000 ευρώ για κάθε νέο αγρότη.
Και με την υλοποίηση του προγράμματός μας για την επόμενη τετραετία, στοχεύουμε ώστε η ελληνική περιφέρεια να αποκτήσει περισσότερους νέους αγρότες, περισσότερες γεωργικές εκτάσεις, νέα αρδευτικά έργα και νέες τεχνολογίες στην παραγωγική διαδικασία.
Χωρίς ισχυρή περιφέρεια, με σταθερή αγροτική δραστηριότητα, δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική συνοχή.

Ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου, αναδεικνύοντας ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή Κυβέρνηση που θα καταφέρει να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές.
Σταθερά! Μπροστά!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος αύριο...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή 7 Ιουνίου,...

Δήμος Ηρακλείου:Θετικά νέα για τις εκτάσεις και...

Απέδωσαν οι μεθοδικές προσπάθειες του Δήμου Ηρακλείου – Έρχεται...

ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος αύριο...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή 7 Ιουνίου,...

Δήμος Ηρακλείου:Θετικά νέα για τις εκτάσεις και...

Απέδωσαν οι μεθοδικές προσπάθειες του Δήμου Ηρακλείου – Έρχεται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος αύριο στην Κρήτη

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή 7 Ιουνίου,...

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με το κόμμα Τσίπρα

Ο Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη δευτερολογία του, σύμφωνα με...