Ηράκλειο:Επισκευές και συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Συντηρήσεις και επισκευές σε σχολικά κτίρια εκτελούνται αυτή την περίοδο από το Δήμο Μαλεβιζίου. Με βάση τα αιτήματα των διευθυντών των σχολικών μονάδων και μέσα από την συνεργασία της Αντιδημάρχου Παιδείας Χρύσας Λυρώνη – Παγκάλου και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μενέλαου Σκουλούδη έχει γίνει ένας προγραμματισμός για τις απαραίτητες εργασίες σε κτίρια που στεγάζουν νηπιαγωγεία και δημοτικά.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει στο 4ο νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας, 2ο νηπιαγωγείο στο Πολύδροσο στο Δημοτικό Σχολείο Καλεσών στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας, στο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα κ.α.
Οι εργασίες αφορούν σε αυτή τη φάση, σε ελαιοχρωματισμούς και αναγκαίες επισκευές, όπως στέγης, δαπέδων, στεγάστρων, τουαλετών. Στόχος του Δήμου Μαλεβιζίου είναι να υποδεχθεί τους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής τη νέα σχολική χρονιά σε αξιοπρεπέστερα κτήρια, συνεχίζοντας την προσοχή που δίνει στις υποδομές των σχολείων.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει επίσης εξασφαλίσει 1,9 εκατ. Ευρώ για έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Τυλίσου, στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μαράθου, Τυλίσου και Ροδιάς, το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου το 2ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας και το Γυμνάσιο Γαζίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για να «ανοίξουν» τα κλειστά σπίτια

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...

Παχυσαρκία: Νέα ευρήματα ανατρέπουν δεκαετίες έρευνας

Τα ευρήματα ανοίγουν νέους δρόμους για την κατανόηση του...

«Ραβασάκια» της ΑΑΔΕ στους παραγωγούς – Επιστροφές σήμερα εκκρεμότητες για αύριο

Σαν να μην έφταναν οι χαμηλές τιμές, το αυξημένο...