Ηράκλειο:Επιστημονικό συνέδριο «Ειδικά ζητήματα ποινικού δικαίου και νομολογιακή αντιμετώπιση τους» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης συνδιοργανώνουν διήμερο επιστημονικό συνέδριο, με τίτλο:« Ειδικά ζητήματα ποινικού δικαίου και νομολογιακή αντιμετώπιση τους» .
Στο συνέδριο αυτό , που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο στην αίθουσα “Plaza” του ξενοδοχείου GALAXY ( οδός Λεωφ. Δημοκρατίας 75) , στις 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17.00 – 21.00 και στις 21 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 9.30 – 14.00 , θα αναπτυχθούν ενδελεχώς επιλεγμένες θεματικές ενότητες του ποινικού και δικονομικού δικαίου που απασχόλησαν τη νομολογία και παρουσίασαν ενδιαφέρουσες ερμηνευτικές προσεγγίσεις , με τη σύμπραξη και ενεργό συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών , δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.
Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, απευθύνοντας χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, η Διευθύνουσα το Εφετείο και την Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση (live streaming) στο youtube, μέσω του επίσημου καναλιού της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της
Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου
Ευάγγελος Μπακέλας
Εισαγγελέας Εφετών Νικόλαος Λογοθέτης

Τα σχόλια είναι κλειστά.