Ηράκλειο:Επιστρέφει το «ΧΡΩΜΑ RUN» στο Αρκαλοχώρι

«ΧΡΩΜΑ RUN» το Σάββατο 6 Μαΐου
Mε την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας συνδιοργανώνουν το «ΧΡΩΜΑ RUN». Η αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06 Μαΐου 2023 και ώρα 5:00 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Το «ΧΡΩΜΑ RUN», σύμφωνα με τον σύλλογο, «είναι ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας, γεμάτος παιχνίδια ,μουσική και χρώματα, στον οποίο μπορείτε να τρέξετε να περπατήσετε ή μόνο να χορέψετε!

Στο τέλος αυτών των μοναδικών χρωματιστών χιλιομέτρων, οι αθλητές θα μπορούν να απολαύσουν τη συναυλία με το συγκρότημα «48 ώρες».

Ο αγώνας στηρίζει το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.

Πληροφορίες-εγγραφές για το αγώνα:

www.xromarun.com

Το πακέτο της εγγραφής περιλαμβάνει :

Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης

Δύο σακουλάκια χρώμα

Χρωματιστά γυαλιά

Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)

Την τσάντα της διοργάνωσης

Τον αριθμό συμμετοχής

Είσοδο στη συναυλία μετά τον αγώνα

Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει στα παρακάτω σημεία:

Πλατεία Ελευθερίας – Ηράκλειο – Πέμπτη 04/05 17:00-21:30

Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – Παρασκευή 05/05 19:00-20:00

Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – Σάββατο 06/05 13:00-16:00

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης. Τα χρώματα είναι κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων αποτελούνται από φυσικά συστατικά και είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.