Ηράκλειο: Επιθέσεις με πέτρες σε εν κινήσει λεωφορεία … δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο

Ένα άκρως επικίνδυνο “παιχνιδάκι” για κάποιους, καταδεικνύει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής “Ανθρώπινη Ασπίδα”, το οποίο βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τις επιθέσεις με πέτρες που γίνονται σε διερχόμενα οχήματα μια “ανάσα” από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Ο Σύλλογος μάλιστα δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες από μικρές υλικές ζημιές στα οχήματα (γρατζουνιές, σπασμένο τζάμι), ωστόσο το ζήτημα είναι να μην τραυματιστεί κανείς ή να μην προκληθεί τροχαίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρακολουθούμε για πολλοστή φορά και για ακόμη μια χρονιά, τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις με πέτρες σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ και τουριστικά, εν μέσω νυκτός , τρομοκρατώντας στην κυριολεξία οδηγούς και δεκάδες επιβάτες !

Οι συγκεκριμένες επιθέσεις μάλιστα, κυρίως λαμβάνουν χώρα, μερικά μόλις μέτρα μακριά από το Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, στη έξοδο του αεροδρομίου προς εθνική οδό.

Υπάρχει άμεσος κίνδυνος από τις επιθέσεις αυτές ο εκάστοτε οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να θρηνήσουμε δεκάδες ζωές, σε ένα δυστύχημα!

Καλούμε την πολιτεία (Αστυνομία) να ενεργοποιήσει κάθε διαθέσιμο μηχανισμό, για την πάταξη του φαινομένου… πριν να είναι πολύ αργά!https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.