Ηράκλειο: Επίθεση από σφήκες σε σχολείο – Στο νοσοκομείο καθηγητής

Οδηγίες για τους γονείς στέλνει το σχολείο

Ηράκλειο: Επίθεση από σφήκες σε σχολείο – Στο νοσοκομείο καθηγητής

Ένα πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα στο Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου με αποτέλεσμα μάλιστα να κινδυνεύσει ένας καθηγητής.

Όπως ενημερώνει το σχολείο, στον χώρο στάθμευσης πίσω από τη μονάδα, εντοπίστηκε σμήνος από σφήκες. Μάλιστα ένας εκπαιδευτικός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από πολλαπλά τσιμπήματα που δέχθηκε.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, το σχολείο προέβη σε άμεσες ενέργειες επικοινωνώντας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, Πυροσβεστική, Δασαρχείο, χωρίς κανένας να μπορεί να δώσει λύση ή να αναλάβει την ευθύνη για αυτήν. Εντέλει, και με τη σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιών του Δήμου, επιλήφθηκε ιδιωτικό συνεργείο απεντόμωσης, που ήδη εξουδετέρωσε το μισό σμήνος και συνεχίζει και απόψε τις απαιτούμενες ενέργειες.

Την ίδια ώρα το σχολείο εφιστά μεγάλη προσοχή ενώ παράλληλα στέλνει οδηγίες ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς άλλος.

“ΠΡΟΣΟΧΗ! Τις επόμενες δύο ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, επιβάλλεται να μείνουμε όλοι σε απόσταση από τον εξωτερικό αυτό χώρο, ώστε να μην
κινδυνέψει κανείς άλλος. ΜΗΝ σταθμεύετε κοντά στους κάδους, χρησιμοποιείτε μόνο την είσοδο του Γυμνασίου στο πίσω μέρος του σχολείου
και όχι του λυκείου”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που κοινoποιήθηκε στην σελίδα του σχολείου στο Facebook.

cretalive.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.