Ηράκλειο: Έρευνα από την Πυροσβεστική για την πυρκαγιά σε αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία

Όλα τα σενάρια εξετάζουν οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε σταθμευμένο όχημα, σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο. Από τις φλόγες καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα, προκλήθηκαν και άλλες ζημιές, σηκώθηκε στο πόδι η γειτονιά, ενώ δύναμη της Πυροσβεστικής έσπευσε και κατάφερε να τις θέσει υπό έλεγχο πριν το καταστροφικό τους έργο επεκταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι εκρήξεις από το φλεγόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, γύρω στη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής, ξύπνησαν τους ενοίκους της πολυκατοικίας, αλλά και τον ιδιοκτήτη, γνωστό επιχειρηματία. Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέστρεψε ολοσχερώς το ΙΧ επιβατηγό, προκάλεσε ζημιές σε παρακείμενο ΙΧ Φορτηγό ιδιοκτησίας του ιδίου, αλλά και στην πυλωτή, όπου ήταν σταθμευμένα.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, η επιχείρηση για την κατάσβεσή της αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση εξαιτίας τόσο του πυροθερμικού φορτίου όσο και του γεγονότος πως δίπλα ακριβώς υπάρχει γκαρσονιέρα, αλλά και κατάστημα, τα οποία κινδύνευσαν από τις φλόγες. Στο σημείο επιχείρησαν 3 οχήματα και οκτώ υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά πριν επεκταθεί.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, που, προς το παρόν, δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.https://www.ertnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.