Ηράκλειο : Εργασίες πρασίνου εκτελεί ο Δήμος Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Επί ποδός βρίσκονται αυτές τις μέρες συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου, εκτελώντας εργασίες πρασίνου, κλάδευσης, καθαρισμού και καλλωπισμού στην Κοινότητα Γαζίου.
«Μέλημά μας η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Παρεμβάσεις συντήρησης και καθαρισμού πρασίνου σε σημεία που εμποδίζουν την ορατότητα και κατά συνέπεια την ασφαλή διέλευση των πολιτών έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κοινότητα Γαζίου και τις προσεχείς ημέρες θα συνεχιστούν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου. Δίνουμε προτεραιότητα ειδικά σε σημεία που οδηγούν σε σχολεία. Είναι ζήτημα ασφάλειας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.
Η εκτέλεση των εργασιών πρασίνου, δηλαδή συντήρησης, καθαριότητας, κλάδευσης, περιορισμού του ύψους και του όγκου των δένδρων γίνεται υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Μιχάλη Αλμπαντάκη και με τη σταθερή συμβολή και παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη.
Πρόκειται για παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται και για λόγους ασφάλειας, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις παρακωλύεται η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων. Σε όλες πάντως τις εργασίες πρασίνου, τα συνεργεία παρεμβαίνουν και προχωρούν σε κλάδευση, αφού προηγηθεί σχετική εκτίμηση από τους γεωπόνους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Κρητική Διατροφή 2.0»: Συνέδριο-τομή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου...

Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή παραγωγικών δυνάμεων του...

Κρήτη: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στο...

Ο Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, με τη στήριξη της...

«Κρητική Διατροφή 2.0»: Συνέδριο-τομή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου...

Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή παραγωγικών δυνάμεων του...

Κρήτη: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στο...

Ο Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, με τη στήριξη της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κατάψυξη Ωαρίων: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις

Η κατάψυξη ωαρίων δίνει τη δυνατότητα χρονικής ευελιξίας, επιτρέποντας...

Μέλι, «φάρμακο» για όλα, από τον βήχα μέχρι τον ύπνο – Τι λέει η ειδικός

Είναι γλυκό και χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά όχι...

Τουρισμός για όλους 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι είναι οι δικαιούχοι του voucher έως €600 για διακοπές

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026» ανοίγει σύντομα, προσφέροντας...