Ηράκλειο – Εστίαση: Σε ελεύθερη πτώση ο τζίρος των καταστημάτων μετά τα νέα μέτρα

Ημερομηνία:

Το 50% έφτασε πανελλαδικά η μείωση του τζίρου των καταστημάτων εστίασης, κατά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το οποίο συνέπεσε με τις δύο πρώτες ημέρες εφαρμογής των μέτρων. Αναφορικά με την προηγούμενη Δευτέρα και την Τρίτη η μείωση του τζίρου έφτασε το 80%.

Την ίδια ώρα, την ερχόμενη Τρίτη 16 του μηνός, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας στην εστίαση, με αφορμή τα τελευταία μέτρα, οι καταστηματάρχες ετοιμάζονται να κατεβάσουν ρολά και στην Κρήτη, με τους καταστηματάρχες να αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν, με συμβολική παρουσία όλου του προσωπικού μπροστά από τα καταστήματα τους.

Παράλληλα φαίνεται πως αυξάνονται τα πρόστιμα και τα λουκέτα σε επιχειρήσεις της Κρήτης λόγω των νέων μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα καφέ μπαρ και άλλες τρεις επιχειρήσεις εστίασης θα πληρώσουν από 5.000 ευρώ και θα κλείσουν για δύο εβδομάδες, καθώς μετά από ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν πελάτες που δεν έφερε rapid ή μοριακό τεστ ως ορίζει ο νόμος. Να σημειωθεί, τέλος πως το περασμένο 24ωρο διενεργήθηκαν συνολικά 2.726 έλεγχοι σε όλη την Κρήτη.

Πηγή: neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...

Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Έρχονται βροχές,...

Έντονη αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες προβλέπει ο...

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...

Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Έρχονται βροχές,...

Έντονη αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες προβλέπει ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέταρτη στη γαλλική αγορά εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου η Ελλάδα

Υψηλότερη η μέση αξία του ελληνικού προϊόντος. Την τέταρτη θέση...

Ελ Νίνιο: Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το ισχυρότερο κλιματικό φαινόμενο της Γης

Δεν είναι καταιγίδα, δεν εκδηλώνεται παντού με τον ίδιο...

Καθιστική ζωή: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μένουμε καθισμένοι για πάνω από 25 λεπτά – Τι έδειξε νέα μελέτη

Περισσότερο απ’ όσο ίσως φανταζόμαστε μπορεί να επηρεάζει την...