Ηράκλειο : Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου : Επιτέλους διάλογος και συνεννόηση!!!

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα παρά τις αρχικές επιφυλάξεις όλων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση της Διοίκησης με τα στελέχη της κολυμβητικής ομοσπονδίας και των σωματείων με αφορμή το χρόνιο πρόβλημα της κατανομής των διαδρομών.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι τα σωματεία κατάλαβαν ότι ο ρόλος της Διοίκησης είναι διαφορετικός από την κατανομή των διαδρομών. Κατάλαβαν οτι οι λύσεις δίνονται μέσα απο διάλογο και όχι μέσα απο εξώδικα.

Το ευτυχές και αισιόδοξο είναι ότι έμαθαν να συζητάνε, να αναζητούν τι είναι αυτό που τους ενώνει και να αφήσουν στην άκρη εγωισμούς και αυτά που τους χωρίζουν.

Ήδη τα πρώτα βήματα είναι θετικά αφού μετά το πέρας της συνάντησης αναζήτησαν μόνοι τους λύσεις με συνεργασία έτσι ώστε με ομαλότητα να ολοκληρωθεί η υφιστάμενη χρόνια. Αποφάσισαν ότι με όρους και κανόνες από τα όργανα αποδεκτούς για όλους θα προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νέα χρονιά μόνοι τους χωρίς κηδεμονίες, χωρίς αποφάσεις που να ευνοούν ή να πλήττουν σωματεία.

Και τα 11 σωματεία συμφώνησαν ότι οι αποφάσεις πρέπει και επιβάλλεται να παίρνονται από τα όργανα. Ζητήθηκε απο την ΠΕΚΥΚΡ να καταθέσει τη δική της εισήγηση έτσι ώστε έγκαιρα να προγραμματίσουν τη νέα κολυμβητική χρόνια.

Ως Διοίκηση νιώθουμε περήφανοι και για την πρωτοβουλία μας και για την ενέργειά μας να καλέσουμε σε σύσκεψη παρουσία του Γραμματέα της ΚΟΕ κ. Σαρακατσάνη και του τεχνικού συμβούλου κ. Χούμα όλα τα σωματεία τα οποία έδειξαν πραγματικά ότι όντως θέλουν να λυθεί το πρόβλημα.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η κοινή φωτογραφία με τα χαμόγελα όλων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.