Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις κλοπών

Ημερομηνία:

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση επτά (7) υποθέσεων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του  Ηρακλείου και του Δήμου Μαλεβιζίου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ο ένας εξ αυτόν και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.01.2023 έως και 29.01.2023 είχαν διαπράξει επτά περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις εκ των οποίων πέντε τετελεσμένες και δύο απόπειρες, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα και αφαιρώντας χρήματα και κινητό τηλέφωνο, συνολικής χρηματικής αξίας 1.680 ευρώ, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των ημεδαπών από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης δράσης Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο το οποίο αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στον παθόντα και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανακοίνωση Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας...

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου μέχρι και 31.10.2026 θα λειτουργήσει,...

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου με πάνω από δύο κιλά...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών...

Ανακοίνωση Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας...

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου μέχρι και 31.10.2026 θα λειτουργήσει,...

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου με πάνω από δύο κιλά...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Hearth Summit Aegean: Τουρισμός και νησιωτικότητα – Πέντε λύσεις που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των νησιών

Τουρισμός και νησιωτικότητα, λύσεις που μπορούν να αλλάξουν το...

Μακροζωία: Η αγωνία του γήρατος και η απάντηση της επιστήμης

Βιώνουμε την επανάσταση της ιατρικής, της τεχνολογίας και των...

BasketGate: Στη φυλακή ο Ηλίας Κορομηλάς – Με βραχιολάκι Τσαρούχα και Πηλοΐδης

Στην απολογία του ο πρώην διαιτητής υποστήριξε πως ο...

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ: Ήθελε να ζήσει ως το 1966… αλλά δεν πρόλαβε

Ήταν πρωί της 26ης Οκτωβρίου του 1957. Ο Νίκος...