Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις κλοπών

Ημερομηνία:

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση επτά (7) υποθέσεων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του  Ηρακλείου και του Δήμου Μαλεβιζίου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ο ένας εξ αυτόν και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.01.2023 έως και 29.01.2023 είχαν διαπράξει επτά περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις εκ των οποίων πέντε τετελεσμένες και δύο απόπειρες, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα και αφαιρώντας χρήματα και κινητό τηλέφωνο, συνολικής χρηματικής αξίας 1.680 ευρώ, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των ημεδαπών από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης δράσης Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο το οποίο αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στον παθόντα και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τα κρίσιμα...

Συνάντηση για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελαιοκαλλιέργεια...

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η τροποποίηση του νέου...

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τα κρίσιμα...

Συνάντηση για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελαιοκαλλιέργεια...

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η τροποποίηση του νέου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό περιλαμβάνουν ένα...

Ελλάδα–Κύπρος: Επιτυχής συνεργασία σε διακρατικά εργαστήρια πολιτικής προστασίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACT4ALL». Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και...

«Στις 20:00 θα συμβεί»: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν για επίθεση που «δεν έχει ξαναδεί»

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει θέσει τελεσίγραφο που λήγει σήμερα...