Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις κλοπών

Ημερομηνία:

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση επτά (7) υποθέσεων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του  Ηρακλείου και του Δήμου Μαλεβιζίου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ο ένας εξ αυτόν και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.01.2023 έως και 29.01.2023 είχαν διαπράξει επτά περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις εκ των οποίων πέντε τετελεσμένες και δύο απόπειρες, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα και αφαιρώντας χρήματα και κινητό τηλέφωνο, συνολικής χρηματικής αξίας 1.680 ευρώ, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των ημεδαπών από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης δράσης Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο το οποίο αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στον παθόντα και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Πενταμόδι την...

Πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης για την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στα εγκαίνια της έκθεσης...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Η δραστηριότητα της Σχολής Αρχιτεκτόνων και του...

Δήμος Ηρακλείου:Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Πενταμόδι την...

Πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης για την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στα εγκαίνια της έκθεσης...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Η δραστηριότητα της Σχολής Αρχιτεκτόνων και του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λασίθι:Είχε μικρό οπλοστάσιο στην κατοχή του και δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων και...

Ο Γιάννης Στεφανογιάννης προβάλλει τον «Ορίζοντα» στις Ελβετικές Άλπεις

Ο ορειβάτης - αλπινιστής, ολοκλήρωσε την ορειβατική αποστολή στην...

«Όχι σε δομές στην Κρήτη» – Επιστολή των φορέων του τουρισμού στον Πρωθυπουργό

Με κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό...

Δήμος Ηρακλείου:Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Πενταμόδι την Πέμπτη 17 Ιουλίου

Πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης για την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου...