Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπρησμού σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

Ημερομηνία:

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού υπόθεση  εμπρησμού σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο στην περιοχή του Δήμου Φαιστού. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών (38χρονου και 39χρονου).

Ειδικότερα, την (24.09.2023) άγνωστο άτομο, προέβη στον εμπρησμό Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου ιδιοκτησίας ημεδαπού.    

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο 38χρονος ημεδαπός είχε προκαλέσει τον εμπρησμό στο εν λόγω όχημα κατά εντολή του 39χρονου ημεδαπού.  

Σήμερα (27.09.2023) το πρωί πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 38χρονο ημεδαπό από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 39χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχεθήκαν, όπλο κρότου, 50 φυσίγγια,7 φυσίγγια λάμψης και 36 κροτίδες .

Η προανάκριση διενεργείται από  το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Αυγούστου η...

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Ξεκίνησε το 3ο...

Παρουσία πλήθους κόσμου και αφιέρωμα στην Παπούρα, ξεκίνησε το...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Αυγούστου η...

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : Ξεκίνησε το 3ο...

Παρουσία πλήθους κόσμου και αφιέρωμα στην Παπούρα, ξεκίνησε το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Κανείς δεν μένει πίσω»: Πώς η Ισπανία έσωσε όλα τα ζώα από τις φωτιές

Από λιοντάρια και ελέφαντες μέχρι λύκους, γύπες, άλογα και...

Ριπές έως 150 χλμ./ώρα: Γιατί το φετινό μελτέμι ήταν από τα πιο ακραία των τελευταίων 15 ετών

Οι καταγραφές της μονάδας ΜΕΤΕΟ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών...

Τι ακριβώς είναι ο Όλυμπος;

Τι ακριβώς είναι ο Όλυμπος που βράβευσε η Ουνέσκο,...