Ηράκλειο:Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών για καλό σκοπό στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Χερσονήσου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρισκελής – ΑΣΤΡΙΣ) συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ομοσπονδία Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (ΕΟΜ), την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χερσονήσου και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (ΚΕΔΧ) το 2ο Ελληνικό ΜΜΑ φεστιβάλ, στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021, στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Χερσονήσου.

Στο διήμερο φεστιβάλ θα συμμετέχουν αθλητές απ’ όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Κρήτης και θα αγωνιστούν στο ΜΜΑ ρινγκ, χωρητικότητας 120 τμ, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους θρύλους του αθλήματος του ΜΜΑ και έχει αποτελέσει αγωνιστικό χώρο στο UFC του Λονδίνου.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών τηρώντας πιστά το πρόγραμμά της στα πλαίσια ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος του ΜΜΑ σε όλη την Ελλάδα, διεξάγει το 2ου κατά σειρά GREEK MMA FESTIVAL 2021. Δικαίωμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ θα έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ., σύμφωνα με την επίσημη προκήρυξη του 2ου Greek MMA Festival 2021. Θα τηρηθεί το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο περί Covid-19 και θα υπάρχει η δυνατότητα για rapid test.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα και θα πλαισιωθεί από ποικίλες δράσεις, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων του μεγάλου σεισμού στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.
Οι θεατές θα απολαύσουν το άθλημα του ΜΜΑ, και εφόσον επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν, είτε χρηματικό ποσό είτε είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς.
Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς-υποστηρικτές μας που αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή την προσπάθεια μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας στους συμπολίτες μας που πλήττονται τη δύσκολη αυτή στιγμή.
Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!!!!

Πρόγραμμα:
Σάββατο 18/12/2021 έναρξη αγώνων 11:00 (τελετή έναρξης 13:30)
Κυριακή 19/11/2021 έναρξη αγώνων 9:30.

Χορηγοί-Υποστηρικτές:
CRETAN MEDICARE –Ιατρική Φροντίδα Κρήτης
FILIA HOTEL (Σταλίδα)
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΓΡΕΡΗΣ Α.Ε. (Νερό Ρούβας)
ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε.
ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ Εθνικές μεταφορές (Αγ. Ιωάννης Χωστός)
ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ (Μοχός)
DESEO – Coffee & Snacks (Χερσόνησος)
ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΜΑΛΑΚΗΣ (Μοχός)
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Μαθιουδάκη Μαρία (Σταλίδα)
ΡΑΚΑΔΙΚΟ ΣΤΟΥ ΚΑΓΙΑΜΠΗ (Σταλίδα)

Τα σχόλια είναι κλειστά.