Ηράκλειο: Γάμοι, βαφτίσεις και κηδείες με εννέα άτομα – Αλλάζουν νομό για να παντρευτούν

Από τα 50 στα εννέα άτομα θα είναι πλέον το όριο των ατόμων που μπορούν να παρευρίσκονται στις κοινωνικές εκδηλώσεις στο Ηράκλειο, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 και στην Αντιγόνη Ανδρεάκη ο Αντιπρόεδρος των Εποπτών Δημόσιας Υγείας Αντώνης Παπαδάκης διευκρίνισε πως ενώ στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης, βάσει των νέων μέτρων, οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπορούν να γίνονται με 100 άτομα, για το Ηράκλειο, ο αριθμός αυτός είναι μόλις εννέα! Κάτι, που σύμφωνα με τον ίδιο έχει οδηγήσει ήδη πολλούς να πηγαίνουν στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης για να παντρευτούν!

Όσον αφορά στη χρήση μάσκας, είναι υποχρεωτική στους χώρους εργασίας για όλη την Κρήτη και στους εξωτερικούς χώρους όπου δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις και υπάρχει συνωστισμός, όπως στις ουρές έξω από καταστήματα, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο Εποπτών Δημόσιας Υγείας.

Επίσης, με βάση τα νέα μέτρα, στο Ηράκλειο, δίνεται η δυνατότητα στα σούπερ μάρκετ να ανοίξουν μία ώρα νωρίτερα, με λιγότερο αριθμό πελατών όμως εντός των καταστημάτων.https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.