Ηράκλειο:Η ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ για Δωρεά Οργάνων 70ΧΡΟΝΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη οργάνων που προσφέρθηκαν από 70χρονο δότη, τα ξημερώματα της Κυριακής 10/03/2024. Ο δότης νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου και διαγνώστηκε ο εγκεφαλικός του θάνατος.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ευχαριστεί εκ βαθέων για την μεγαλοψυχία της να προσφέρει ζωή, μέσα από τη δωρεά οργάνων, σε συνανθρώπους μας.

Ευχαριστεί επίσης το προσωπικό της ΜΕΘ, την Αναισθησιολογική κλινική, την ομάδα του Χειρουργείου για την άριστη συνεργασία και πραγματοποίηση όλων των διαδικασιών της δωρεάς οργάνων. Καθώς και τις Χειρουργικές ομάδες του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκού για την αφαίρεση των νεφρών, το Μεταμοσχευτικό Κέντρο της Μπολόνια (Ιταλία) για την αφαίρεση του ήπατος και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για την αφαίρεση των κερατοειδών.

Ο γενικός συντονισμός έγινε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) , της τοπικής συντονίστριας μεταμοσχεύσεων Ηρακλείου και της ομάδας συντονισμού μεταμοσχεύσεων του νοσοκομείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.