Ηράκλειο:Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Ελένη Μαράκη Μπελαδάκη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ημερομηνία:

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Ελένη Μαράκη Μπελαδάκη ενημέρωσε τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, η Δρ. Επιστημών Αγωγής και Κοινωνιολόγος, Ελένη Μαράκη Μπελαδάκη, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ενημέρωσε τους φοιτητές της Νομικής Σχολής και της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών για τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης και τις αρμοδιότητες του Τομέα Παιδείας και Δια βίου Μάθησης, στον οποίο είναι Εντεταλμένη Σύμβουλος.

Στην παρουσίασή της, η κ. Μαράκη υπογράμμισε τη συνεχή υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης προς τους νέους, εστιάζοντας στη δημιουργία ευκαιριών για επαγγελματική ανάπτυξη και την ενίσχυση των καινοτόμων ιδεών που προέρχονται από τη νέα γενιά. Τόνισε ότι η Περιφέρεια επενδύει ενεργά σε δράσεις που ενδυναμώνουν τις δεξιότητες των νέων, ενισχύουν τη συμμετοχή τους στην τοπική κοινωνία και προωθούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία σε επίπεδο Περιφέρειας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό και διαδραστικό κλίμα, με την κ. Μαράκη να απαντά σε ερωτήσεις των φοιτητών, αναφορικά με τα τρέχοντα προγράμματα της Περιφέρειας και τις προοπτικές ενίσχυσης της διασύνδεσης εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η κ. Μαράκη Μπελαδάκη δήλωσε:
«Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω τόσους νέους ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν ενεργά στο μέλλον της Κρήτης. Η Περιφέρεια Κρήτης στέκεται στο πλευρό σας και στηρίζει τις ιδέες σας, καθώς πιστεύουμε πως οι νέοι είναι το θεμέλιο για μια βιώσιμη και δημιουργική κοινωνία.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Μαρία Αντωνακάκη για το Αεροδρόμιο Ηρακλείου...

Το αεροδρόμιο δεν είναι «φιλέτο». Είναι η τελευταία μεγάλη...

Ιεράπετρα: Ξερίζωσε τρεις ελιές για να αποφύγει...

Ο νεαρός οδηγός στην προσπάθειά του να αποφύγει το...

Η Μαρία Αντωνακάκη για το Αεροδρόμιο Ηρακλείου...

Το αεροδρόμιο δεν είναι «φιλέτο». Είναι η τελευταία μεγάλη...

Ιεράπετρα: Ξερίζωσε τρεις ελιές για να αποφύγει...

Ο νεαρός οδηγός στην προσπάθειά του να αποφύγει το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προσβάσιμος τουρισμός στην πράξη: Τι χρειάζεται να αλλάξει για τα άτομα με αναπηρία

Η προσβασιμότητα στον τουρισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για όλους...

«Market Pass»: Τα vouchers θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και στις λαϊκές αγορές

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ. Την ένταξη των λαϊκών...

Καθιστική ζωή: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μένουμε καθισμένοι για πάνω από 25 λεπτά – Τι έδειξε νέα μελέτη

Περισσότερο απ’ όσο ίσως φανταζόμαστε μπορεί να επηρεάζει την...

Λαϊκές αγορές: Έρχονται απογευματινές αγορές και αλλαγές στις άδειες – Όλες οι νέες ρυθμίσεις

Το υπουργείο Ανάπτυξης εκσυγχρονίζει τις λαϊκές αγορές με νέες...