Ηράκλειο:Η συμμετοχή του Υφυπουργού Αθλητισμού στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Μια απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση, με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, που προάγει τον δρομικό αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, προβάλλοντας την Κρήτη, όπως τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης έδωσε συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, στους τοπικούς φορείς για την καθοριστική συμβολή τους και στην Περιφέρεια Κρήτης για τη συνδιοργάνωση υπογραμμίζοντας ότι ένα χρόνο μετά τα πλήγματα που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός, το Αρκαλοχώρι στέκεται όρθιο, επουλώνει τις πληγές του, επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα και διψά για εκδηλώσεις όπως η σημερινή, με χαμόγελα, αισιόδοξα μηνύματα και θετική ενέργεια.

Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:
https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/pfbid0365tbzMTebYjYZn7nyFYxCN1jLbgz8Wa2o8Mj31h3ajwVxutg6zLHHF2xZddy7cnBl

ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ – ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και τους παράλληλους αγώνες 10χλμ, 1.000μ για παιδιά και ΑΜΕΑ 200 μέτρων (των 5 χλμ αργότερα το μεσημέρι, όπου θα συμμετάσχω) μαζί με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, Μανώλη Φραγκάκη, την κορυφαία μαραθωνοδρόμο της χώρας μας, Μαρία Πολύζου και τον πρόεδρο του διοργανωτή Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, Γιώργο Αλεβιζάκη.

Με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, επιστρέφει καλύτερος από ποτέ, προάγοντας τον δρομικό αθλητισμό και τον πολιτισμό.
Ένα χρόνο μετά τα πλήγματα που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός, το Αρκαλοχώρι στέκεται όρθιο, επουλώνει τις πληγές του, επιστρέφει στην κανονικότητα και με την έμπρακτη και συνεχή στήριξή μας, αναβαθμίζει την αθλητική κουλτούρα της ευρύτερης περιοχής, προβάλλει το νησί μας και ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό.

Πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, στους τοπικούς φορείς για την καθοριστική συμβολή τους και στην Περιφέρεια Κρήτης για τη συνδιοργάνωση. Μπράβο σε όλους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.