Ηράκλειο:Η Υφυπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Μαρία Κεφάλα, στον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»

Τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» επισκέφτηκε η Υφυπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής κα. Μαρία Κεφάλα στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στο Ηράκλειο. Η κα. Κεφάλα, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Ν. Ηρακλείου της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλη Καρκανάκη είχε μία μακρά και εγκάρδια συζήτηση με την πρόεδρο του Φορέα κα. Μαίρη Παχιαδάκη και τον Συντονιστή Έργων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Νικόλα Σπετσίδη, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι δομές και δράσεις του Συνδέσμου, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την λειτουργικότητα του συστήματος υποστήριξης γυναικών που επιβιώνουν από περιστατικά βίας και κακοποίησης.
Η Υφυπουργός δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στον Φορέα αλλά και σε κάθε Οργάνωση που παράγει σημαντικό έργο, ενώ επισημάνθηκαν τόσο από τον Σύνδεσμο όσο και από την ίδια οι ιδιαιτερότητες της Κρήτης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της βίας και κακοποίησης.
Παράλληλα, η Υφυπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα περιστατικά που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος, ενώ ζήτησε περαιτέρω στοιχεία για τα δεδομένα, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στο πεδίο, καθώς και για την παρέμβαση διαχείρισης θυτών που υλοποιεί ο Φορέας εδώ και ενάμιση χρόνο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.