Ηράκλειο:Ηχηρό μήνυμα κατά των εξαρτήσεων από το Γάζι

Ημερομηνία:

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Οικογένειας και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου.

Συσπειρώθηκαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι, 11 τοπικά συγκροτήματα, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, και όλοι μαζί κατάφεραν να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα για ένα “Καθαρό Μαλεβίζι χωρίς εξαρτήσεις”, για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.
Τηρώντας τις παραδόσεις της Κρήτης με βραστό, πιλάφι και ντόπια εδέσματα οι πολίτες διασκέδασαν χωρίς αλκοόλ, δείχνοντας έμπρακτα ότι οι Κρητικοί μπορούν να γλεντήσουν και χωρίς αυτό.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς οι οποίοι απηύθυναν ένθερμους χαιρετισμούς, ενώ εκ μέρους του συλλόγου μίλησαν η πρόεδρος Μαρία Καλλέργη, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Μανιαδάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος Μιχάλης Χουστουλάκης.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ο χαιρετισμός από μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, τα οποία μοιράστηκαν την εμπειρία τους μέσα από την απεξάρτηση.

Σημαντικός αρωγός της εκδήλωσης ήταν η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Το προσωπικό της μονάδας που για τρεις μέρες επισκέφθηκε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμα αλλά και πραγματοποιώντας παρεμβάσεις streetwork.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...