Ηράκλειο: Ιδρύεται τμήμα μετεκπαίδευσης εργαζομένων στον τουρισμό

Ημερομηνία:

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό Γιώργο Χότζογλου, τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηράκλειου Νίκο Κοκολάκη και τον γραμματέα Γιάννη Σμυρνάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού του Υπουργείου Γεωργία Καραστάθη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης και στενής συνεργασίας που έχει καθιερώσει η υπουργός με τους φορείς και εκπροσώπους των εργαζομένων στον κλάδο, και της παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης των αιτημάτων που έχουν καταθέσει.

Εντάσσεται στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, σε συνέχεια των προγραμμάτων που ξεκίνησαν με επιτυχία την περίοδο 2018-2019 σε δέκα πόλεις, καλύπτοντας γεωγραφικά σχεδόν όλη τη χώρα.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των ξενοδοχοϋπαλλήλων ευχαρίστησαν την υπουργό για την ανταπόκρισή της στο αίτημά τους και τόνισαν την σημασία που έχει η απόφαση για την επέκταση του προγράμματος σε περιοχές με υψηλή τουριστική δραστηριότητα, όπως το Ηράκλειο της Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πολύωρο μπλόκο στον ΒΟΑΚ την Παρασκευή 7...

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Το Αρκαλοχώρι γιόρτασε τον Προστάτη...

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε και φέτος στο Αρκαλοχώρι,...

Πολύωρο μπλόκο στον ΒΟΑΚ την Παρασκευή 7...

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Το Αρκαλοχώρι γιόρτασε τον Προστάτη...

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε και φέτος στο Αρκαλοχώρι,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για την περίοδο της πανδημίας

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανοιχτή από σήμερα η πλατφόρμα για αποζημιώσεις σε τρεις κατηγορίες παραγωγών

Πρόκειται για καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιές από ακραία καιρικά...