Ηράκλειο: Ιδρύεται τμήμα μετεκπαίδευσης εργαζομένων στον τουρισμό

Ημερομηνία:

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό Γιώργο Χότζογλου, τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηράκλειου Νίκο Κοκολάκη και τον γραμματέα Γιάννη Σμυρνάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού του Υπουργείου Γεωργία Καραστάθη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης και στενής συνεργασίας που έχει καθιερώσει η υπουργός με τους φορείς και εκπροσώπους των εργαζομένων στον κλάδο, και της παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης των αιτημάτων που έχουν καταθέσει.

Εντάσσεται στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, σε συνέχεια των προγραμμάτων που ξεκίνησαν με επιτυχία την περίοδο 2018-2019 σε δέκα πόλεις, καλύπτοντας γεωγραφικά σχεδόν όλη τη χώρα.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των ξενοδοχοϋπαλλήλων ευχαρίστησαν την υπουργό για την ανταπόκρισή της στο αίτημά τους και τόνισαν την σημασία που έχει η απόφαση για την επέκταση του προγράμματος σε περιοχές με υψηλή τουριστική δραστηριότητα, όπως το Ηράκλειο της Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» αλλά πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι θα...

«Πέφτει» συνεχώς το σύστημα της ΔΥΠΑ και δεν μπορούν...

Κνωσός: Πάνω από 120.000 οι επισκέπτες μέσα...

Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού...

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» αλλά πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι θα...

«Πέφτει» συνεχώς το σύστημα της ΔΥΠΑ και δεν μπορούν...

Κνωσός: Πάνω από 120.000 οι επισκέπτες μέσα...

Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στα θρανία 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Τρία εκπαιδευτικά προγράμματα για υπαλλήλους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και...

Τεράστιες ανατροπές φέρνει η λειψυδρία στην Κρήτη – Ο μονόδρομος μετά από τρία ξηρά υδρολογικά έτη

Ανοίγουν γεωτρήσεις για εμπλουτισμό των… φραγμάτων. Αντί να γεμίζουν τα...

Νέες αλλαγές στον ΚΟΚ: Ειδικό σύστημα ΑΙ θα μπλοκάρει μηχανές αν ο αναβάτης δεν φοράει κράνος

Σημαντικές αλλαγές με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων...