Ηράκλειο: Ιδρύεται τμήμα μετεκπαίδευσης εργαζομένων στον τουρισμό

Ημερομηνία:

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό Γιώργο Χότζογλου, τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηράκλειου Νίκο Κοκολάκη και τον γραμματέα Γιάννη Σμυρνάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού του Υπουργείου Γεωργία Καραστάθη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης και στενής συνεργασίας που έχει καθιερώσει η υπουργός με τους φορείς και εκπροσώπους των εργαζομένων στον κλάδο, και της παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης των αιτημάτων που έχουν καταθέσει.

Εντάσσεται στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, σε συνέχεια των προγραμμάτων που ξεκίνησαν με επιτυχία την περίοδο 2018-2019 σε δέκα πόλεις, καλύπτοντας γεωγραφικά σχεδόν όλη τη χώρα.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των ξενοδοχοϋπαλλήλων ευχαρίστησαν την υπουργό για την ανταπόκρισή της στο αίτημά τους και τόνισαν την σημασία που έχει η απόφαση για την επέκταση του προγράμματος σε περιοχές με υψηλή τουριστική δραστηριότητα, όπως το Ηράκλειο της Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Μαλεβιζίου θεσπίζει πρότυπο έκτακτο χρηματικό...

Με εισήγηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα ενώπιον του...

ΠΑΓΝΗ: Στο «κόκκινο» 3 κλινικές με καρδιοχειρουργημένους...

«Εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας στην κλινική Αγγειοχειρουργικής,...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου θεσπίζει πρότυπο έκτακτο χρηματικό...

Με εισήγηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα ενώπιον του...

ΠΑΓΝΗ: Στο «κόκκινο» 3 κλινικές με καρδιοχειρουργημένους...

«Εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας στην κλινική Αγγειοχειρουργικής,...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις Μαρτίου: «Γεμάτα πορτοφόλια» πριν την Καθαρά Δευτέρα – Ποιοι πάνε ΑΤΜ αύριο

Ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός για το ποια ταμεία πληρώνονται...

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης στην FRUIT LOGISTICA 2026 στο Βερολίνο

Στη διεθνή έκθεση FRUIT LOGISTICA 2026, που πραγματοποιήθηκε στο...