Ηράκλειο: «Ήμασταν στο μπαλκόνι, άρπαξε το μαχαίρι και…»- Συγκλονίζουν τα λόγια της 36χρονης

Ημερομηνία:

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση της υγείας της 36χρονης γυναίκας που το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε 14 μαχαιριές από το χέρι του συντρόφου της.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί έκριναν την εξαγωγή της από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν. Νωρίς χθες το μεσημέρι η 36χρονη έλαβε εξιτήριο από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο οργανισμός της αντιδρά πολύ καλά στην θεραπεία των τραυμάτων της. Υπενθυμίζεται ότι φέρει τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα, την πλάτη αλλά και τα άνω άκρα.

Τι είπε στους αστυνομικούς
Εν τω μεταξύ την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε χθες η 36χρονη. Η γυναίκα περιέγραψε τι συνέβη όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου της και με όποια δύναμη της είχε απομείνει βγήκε στο δρόμο αιμόφυρτη φωνάζοντας για βοήθεια.

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεσή της στους αστυνομικούς, τίποτα δεν προμήνυε την άγρια επίθεση που δέχτηκε.

«Δεν είχε προηγηθεί κανένας απολύτως καυγάς με τον σύντροφο μου. Ήμασταν στο μπαλκόνι. Αντέδρασε ξαφνικά σαν να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να με χτυπά. Κατάφερα να διαφύγω. Βγήκα στο δρόμο. Δεν με ακολούθησε», δήλωσε η 36χρονη.

Αμέσως μετά την επίθεση ο 36χρονος έστρεψε το μαχαίρι προς τον εαυτό του και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα. Παρενέβη ο πατέρας του αφοπλίζοντάς τον.

«Θα μιλήσω μόνο στον εισαγγελέα»
Αμίλητος και φρουρούμενος σε απλό θάλαμο παραμένει ο δράστης στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου Ηρακλείου. Θα μιλήσω μόνο στον εισαγγελέα φέρεται να ήταν τα μόνα λόγια που είπε στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, σοκαρισμένοι παραμένουν οι γείτονες του νεαρού ζευγαριού που το βράδυ της Κυριακής είδαν την 36χρονη κοπέλα αιμόφυρτη να βγαίνει στο δρόμο.

Μάλιστα βρήκε την δύναμη παρά τις 14 μαχαιριές που είχε δεχτεί, να διανύσει μία απόσταση 60-70 μέτρων, να διασχίσει τον δρόμο και να ζητήσει βοήθεια σε παρακείμενη οικία.

Σε βάρος του 36χρονου ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και απείθεια.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 36χρονος πήρε προθεσμία για την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γυναίκα – «φάντασμα» η μητέρα της 3χρονης...

Κανείς δεν ξέρει ποια πραγματικά είναι και για αυτό...

13η Διεθνής Εβδομάδα του ΕΛΜΕΠΑ στα Χανιά

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2026, η 13η Διεθνής...

Γυναίκα – «φάντασμα» η μητέρα της 3χρονης...

Κανείς δεν ξέρει ποια πραγματικά είναι και για αυτό...

13η Διεθνής Εβδομάδα του ΕΛΜΕΠΑ στα Χανιά

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2026, η 13η Διεθνής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επτά νέοι αγροτικοί ιατροί σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία του Ρεθύμνου

Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Η ενίσχυση των δομών Υγείας του Ρεθύμνου...

13η Διεθνής Εβδομάδα του ΕΛΜΕΠΑ στα Χανιά

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2026, η 13η Διεθνής...

Χανιά: Στη φυλακή η μητέρα της 3χρονης για τα πλημμελήματα

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου δικάστηκε σήμερα (26/5) με...