Ηράκλειο:Ημέρες Υποδοχής εισερχόμενων φοιτητών στο ΕΛΜΕΠΑ

Ημερομηνία:

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) με πολλή χαρά υποδέχεται φοιτητές από πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού για το χειμερινό εξάμηνο σπουδών 2023-2024, με μία σειρά ποικίλων εκδηλώσεων και δράσεων που θα λάβουν χώρα το διάστημα από 26 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024, στην Πανεπιστημιούπολη στο Ηράκλειο.

Το καλωσόρισμα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου απευθύνεται σε 100 περίπου εισερχόμενους φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες χώρες κυρίως της Ευρώπης που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους το επόμενο διάστημα στο ΕΛΜΕΠΑ, μέσω των δικτύων Erasmus και Eminent. Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις υποδοχής, έχουν στόχο να συστήσουν στους νεοεισερχόμενους φοιτητές το εκπαιδευτικό ίδρυμα και την πόλη του Ηρακλείου, να τους φέρουν σε επαφή με τους υπόλοιπους φοιτητές και να τους μυήσουν στη ζωή της Πανεπιστημιούπολης και στην τοπική κουλτούρα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tinyurl.com/2av5xmz9.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Γραφείο Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU ESN).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο «χρυσός» Μάιος και η γαστρονομική υπεροχή...

Διεθνής προβολή του νησιού ως ιδανικού ανοιξιάτικου προορισμού με...

Κρήτη: Η «ναυαρχίδα» του τουρισμού σπάει τα...

Η Κρήτη επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως ναυαρχίδα του...

Ο «χρυσός» Μάιος και η γαστρονομική υπεροχή...

Διεθνής προβολή του νησιού ως ιδανικού ανοιξιάτικου προορισμού με...

Κρήτη: Η «ναυαρχίδα» του τουρισμού σπάει τα...

Η Κρήτη επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως ναυαρχίδα του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δέκα κρούσματα φυματίωσης σε εργάτες γης σε Δυτ. Αχαΐα και Ηλεία

Αγώνας για τον περιορισμό της ασθένειας – Σε επιφυλακή...

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τα SOS για καθαρισμό, δήλωση και πρόστιμα

Τι προβλέπεται για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Όσα πρέπει...

Ο «χρυσός» Μάιος και η γαστρονομική υπεροχή της Κρήτης

Διεθνής προβολή του νησιού ως ιδανικού ανοιξιάτικου προορισμού με...

Η μεγάλη γιορτή των σχολικών εφημερίδων – Το ΒΗΜΑ βραβεύει τους δημοσιογράφους του αύριο

Η καρδιά της ενημέρωσης χτύπησε σήμερα στη νέα γενιά....