Ηράκλειο:Ημερίδα για το περιβάλλον από τη Νέα Δημοκρατία

Σας προσκαλέσουμε σε μια περιβαλλοντική εκδήλωση που συμβολίζει τη δέσμευσή μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 π.μ., ‘‘Υποβρύχιος Καθαρισμός’’ στο λιμάνι του Ηρακλείου, που πραγματοποιείται σε στενή συνεργασία με τον Τομέα Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, συνεργαζόμαστε με την Μεσογειακή Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος – MEPP, η οποία έχει αναλάβει τον καθαρισμό των υδάτων, ενισχύοντας το μήνυμα της ανάγκης για άμεση και συντονισμένη δράση για το περιβάλλον.
• Στην “Ημερίδα Καθαρές Θάλασσες και Προστασία Περιβάλλοντος” που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Megaron την ίδια ημέρα 20 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 μ.μ., θα είναι η αφετηρία για μια συνολικότερη και πιο στοχευμένη συζήτηση πάνω στις περιβαλλοντικές μας στρατηγικές. Θα συζητήσουμε τις πολιτικές μας προσεγγίσεις και θα αναλύσουμε τρόπους για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, ο βουλευτής Ν. Ηρακλείου Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, ο Χρήστος Κωστάκης Πρόεδρος τηςLife Research, το μέλος της MEPP Νίκος Σαραντινός οι οποίοι θα μοιραστούν τις προσεγγίσεις τους και θα συμβάλουν στην κατεύθυνση της συζήτησης.
Είναι ζωτικής σημασίας να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην προώθηση της περιβαλλοντικής αλλαγής και να οδηγήσουμε την Κρήτη σε μια πιο βιώσιμη και πράσινη εποχή.

Με εκτίμηση,
Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου Νέας Δημοκρατίας

Τα σχόλια είναι κλειστά.