Ηράκλειο : Για ημερίδα Τουριστικών Καταλυμάτων για περιβαλλοντικές καινοτομίες και αυθεντικά Κρητικές εμπειρίες

Ημερομηνία:

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» από κοινού με την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» και στα πλαίσια της έκθεσης HOTEL SHOW CRETE 2024 πραγματοποίησαν εκπαιδευτική – ενημερωτική ημερίδα για τους επιχειρηματίες – μέλη τους.

Την ημερίδα παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον δεκάδες μελών και από τους δύο Νομούς στους οποίους αναλύθηκαν στρατηγικές που μπορούν εφόσον οι επιχειρήσεις τις ακολουθήσουν να διαφοροποιηθούν από άλλες ομοειδείς επιχειρήσεις, ενσωματώνοντας την περιβαλλοντική καινοτομία και την αυθεντική Κρητική κουλτούρα στις υπηρεσίες τους και εντέλει να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδα τους.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν η υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος GREEN KEY, κα Νατάσα Αντωνοπούλου και οι καθηγητές τουριστικού μάρκετινγκ του ΕΛΜΕΠΑ κ. Αποστολάκης Αλέξανδρος καθώς και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών τουριστικού μάρκετινγκ κ. Κούτουλας Δημήτρης.
Με τη λήξη της ημερίδας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χριστοδουλάκης Γεώργιος δήλωσε τα εξής: « Σήμερα δεκάδες μέλη μας παρακολούθησαν με προσήλωση τις ομιλίες των εξαίρετων εισηγητών μας και αντιληφθήκαμε όλοι ότι μέσα από συγκεκριμένες αυθεντικές και όχι γραφικές πρακτικές που ενσωματώνουν περιβαλλοντικές καινοτομίες και δεν προϋποθέτουν τεχνολογικές, όπως η μελέτη του ΕΛΜΕΠΑ κατέγραψε, μπορούμε να προσφέρουμε γνήσιες Κρητικές εμπειρίες στους πελάτες μας και να διαφοροποιήσουμε τις επιχειρήσεις μας από άλλες.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρουσιάστηκε επίσημα το στρατηγικό σχέδιο «Χερσόνησος 2030»

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Χερσονήσου «Χερσόνησος 2030», για...

Μεσαρά: Άγρια επίθεση σκύλου σε 7χρονη –...

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και...

Παρουσιάστηκε επίσημα το στρατηγικό σχέδιο «Χερσόνησος 2030»

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Χερσονήσου «Χερσόνησος 2030», για...

Μεσαρά: Άγρια επίθεση σκύλου σε 7χρονη –...

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Έσβησε η μεγάλη φωτιά σε αποστακτήριο – Αποτράπηκε η επέκταση σε σπίτια και ελαιώνες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα...

Μια ελληνική παραλία, δεύτερη καλύτερη στον κόσμο – Η λίστα με τις 25

Ανάμεσα στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες στον...

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώνται τα «Ανοιχτά Σχολειά» του Δήμου Χανίων

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και οικογενειών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή...

Χανιά : Έκτακτα μέτρα λόγω Ιερας Πανηγύρεως Αγίου Φανουρίου Δήμου Αποκορώνου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κρήτης ανακοινώνεται...