Ηράκλειο : Για ημερίδα Τουριστικών Καταλυμάτων για περιβαλλοντικές καινοτομίες και αυθεντικά Κρητικές εμπειρίες

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» από κοινού με την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» και στα πλαίσια της έκθεσης HOTEL SHOW CRETE 2024 πραγματοποίησαν εκπαιδευτική – ενημερωτική ημερίδα για τους επιχειρηματίες – μέλη τους.

Την ημερίδα παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον δεκάδες μελών και από τους δύο Νομούς στους οποίους αναλύθηκαν στρατηγικές που μπορούν εφόσον οι επιχειρήσεις τις ακολουθήσουν να διαφοροποιηθούν από άλλες ομοειδείς επιχειρήσεις, ενσωματώνοντας την περιβαλλοντική καινοτομία και την αυθεντική Κρητική κουλτούρα στις υπηρεσίες τους και εντέλει να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδα τους.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν η υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος GREEN KEY, κα Νατάσα Αντωνοπούλου και οι καθηγητές τουριστικού μάρκετινγκ του ΕΛΜΕΠΑ κ. Αποστολάκης Αλέξανδρος καθώς και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών τουριστικού μάρκετινγκ κ. Κούτουλας Δημήτρης.
Με τη λήξη της ημερίδας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χριστοδουλάκης Γεώργιος δήλωσε τα εξής: « Σήμερα δεκάδες μέλη μας παρακολούθησαν με προσήλωση τις ομιλίες των εξαίρετων εισηγητών μας και αντιληφθήκαμε όλοι ότι μέσα από συγκεκριμένες αυθεντικές και όχι γραφικές πρακτικές που ενσωματώνουν περιβαλλοντικές καινοτομίες και δεν προϋποθέτουν τεχνολογικές, όπως η μελέτη του ΕΛΜΕΠΑ κατέγραψε, μπορούμε να προσφέρουμε γνήσιες Κρητικές εμπειρίες στους πελάτες μας και να διαφοροποιήσουμε τις επιχειρήσεις μας από άλλες.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.