Ηράκλειο : Κάλεσμα στη 2η Συνάντηση Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στις Τέχνες

Κάλεσμα στην 2η Συνάντηση Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στις Τέχνες | Ηράκλειο Κρήτης Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», Κυριακή 31 Μαϊου, 18:00

Σε συνέχεια της 1ης Συνάντησης Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στις Τέχνες Ηρακλείου που έλαβε χώρα την Κυριακή 17 Μαϊου στο κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης όπου υπήρξαν τοποθετήσεις, προβληματισμοί και προτάσεις πάνω στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις τέχνες σε τοπικό επίπεδο – τόσο όσων έχουν προκύψει εν μέσω της υγεινομικής κρίσης και των μέτρων της κυβέρνησης που έχουν παρθεί γι’αυτά, αλλά και όσων αποτελούν χρόνια ζητημάτα του Πολιτισμού στο Ηράκλειο, η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στις Τέχνες Ηρακλείου καλεί όλους τους εργαζόμενους στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού στη

2η Συνάντησή της Πρωτοβουλίας στο Κηποθέατρο “ Ν.Καζαντάκης ”,

την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 18.00.

Στη 2η αυτή Συνάντηση θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των Επιμέρους Ομάδων Εργασίας που δημιουργήθηκαν, με τη μορφή εισηγήσεων, όπως αυτές θα έχουν προκύψει μέσα από την ανάπτυξη και τεκμηρίωση των προτάσεων που ψηφίστηκαν στην 1η συνάντηση. Στόχος αυτής της 2ης συνάντησης εξακολουθεί να είναι η από κοινού συγκρότηση των τελικών αιτημάτων και προτάσεών μας προς τους τοπικούς φορείς, με την τελική διατύπωση και ψήφιση αυτών να έχει προγραμματιστεί για την 3η συνάντηση της Πρωτοβουλίας. Για όλους τους παραπάνω λόγους η παρουσία όλων των συναδέλφων από όλους του κλάδους κρίνεται απαραίτητη και πολύτιμη.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά, πως η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στις Τέχνες Ηρακλείου αποτελεί μια αυθόρμητη διακλαδική συσπείρωση ως προσπάθεια συμμετοχής στις ανάλογες κινητοποιήσεις ανά την Ελλάδα. Μετέχουμε στους έως τώρα πανελλαδικούς συντονισμούς των πρωτοβουλιών που έχουν δημιουργηθεί και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούμε τα υπάρχοντα Σωματεία, που βρίσκονται σε διάλογο με τους αρμόδιους φορείς πολιτισμού.

Η Συνάντηση πραγματοποιείται μετά από επίσημη γραπτή άδεια από τον Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, οι οποίοι και παραχώρησαν το Κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης για τους σκοπούς αυτής της Συνάντησης. Στον χώρο έχει προβλεφθεί να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ως εκ τούτου ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος και η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στη Συνάντηση καθίσταται υποχρεωτική για λόγους δημόσιας υγείας και ασφάλειας των συμμετεχόντων.

Η συμμετοχή θα δηλώνεται με Φόρμα Συμμετοχής, που θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Για παραπάνω πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο παρακάτω e-mail, συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά τους, ώστε να λάβουν τη Φόρμα Συμμετοχής και περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της Συνάντησης:

heraklion.artists@gmail.comheraklion.artists@gmail.com

Με σεβασμό κι ευγένεια προς την ΤΕΧΝΗ, αλλά και ο ένας προς τον άλλο, συνεχίζουμε δυναμικά κι ακάθεκτα ΜΑΖΙ!

Πρωτοβουλία Εργαζομένων στις Τέχνες Ηρακλείου Κρήτης

Τα σχόλια είναι κλειστά.