Ηράκλειο: Καρκινοπαθής ζει με δανεικά περιμένοντας 2,5 χρόνια την σύνταξη που δικαιούται

Ηράκλειο: Καρκινοπαθής ζει με δανεικά περιμένοντας 2,5 χρόνια την σύνταξη που δικαιούται

Εργάστηκε 40 χρόνια, παλεύει με τον καρκίνο, βρίσκεται στα τελευταία στάδια της νόσου και ζει με τα δανεικά των φίλων της περιμένοντας 2,5 χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2021 να πάρει την σύνταξη της, μετά δεκαετίες σκληρής δουλειάς.

Η θλιβερή αυτή ιστορία, αφορά όλους μας.

Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στην θέση της 69χρονης γυναίκας από το Ηράκλειο, που έζησε μια αξιοπρεπή ζωή και σήμερα αναγκάζεται να βγαίνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να ζητήσει να προλάβει, έστω και στο παραπέντε, να πάρει ολόκληρη την σύνταξη που δικαιούται και όχι μόνο τα 435 ευρώ που της έδωσαν προσωρινά .

Η γυναίκα μίλησε με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη για τα δεινά που περνάει τους τελευταίους μήνες, κατάκοιτη στο κρεβάτι και χωρίς χρήματα στο πορτοφόλι γιατί όλες οι οικονομίες της εξανεμίστηκαν στα έξοδα της… δημόσιας νοσηλείας της στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο.

Μεταξύ πολλών άλλων ,στις αποκλειστικές νοσοκόμες που της στοιχίζουν απο 80 έως 120 ευρώ ανάλογα με την μέρα, τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα και στα έξοδα του ιδιωτικού ασθενοφόρου που έχει ανάγκη προκειμένου να μεταφέρεται από το σπίτι στο νοσοκομείο για τις χημειοθεραπείες της, με κόστος τα 160 ευρώ για κάθε μεταφορά.

Σήμερα η γυναίκα βρίσκεται νοσηλευόμενη στο Βενιζέλειο με κατάγματα και στα δυο πόδια που δεν μπορούν να χειρουργηθούν, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και διεκδικεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αυτό που είχαν υποχρέωση να της παρέχουν.ekriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.