Ηράκλειο : Κλέφτης χρυσαφικών,χρημάτων και πιστωτικών καρτών

Ημερομηνία:

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (17.09.2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηράκλειου οχτώ (8) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οικίες στο Ηράκλειο. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηράκλειου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 19.08.2018 έως και την 21.07.2019 ο 25χρονος είχε διαπράξει της εν λόγω κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 16.000 ευρώ. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 25χρονος με αφαιρεθείσα τραπεζική κάρτα πραγματοποίησε τρεις συναλλαγές σε αυτόματο μηχάνημα αναλήψεων τράπεζας, συνολικής χρηματικής αξίας 110 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στην τελετή βράβευσης του...

75 Σχολεία και 15.640 Μαθητές συμμετείχαν στον 4ο Σχολικό...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου την...

Ανοιχτή για το κοινό η μεγάλη γιορτή της εκπαιδευτικής...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στην τελετή βράβευσης του...

75 Σχολεία και 15.640 Μαθητές συμμετείχαν στον 4ο Σχολικό...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου την...

Ανοιχτή για το κοινό η μεγάλη γιορτή της εκπαιδευτικής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει τη μείωση του χρέους, τα...

Χρηματοδότηση του έργου “STEPS” από το πρόγραμμα ...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοινώνει την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το...