Ηράκλειο:Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Μεν Μποκέας: «Το 2022 θα είναι χρονιά έργων για το Μαλεβίζι»

«Το 2022 θα είναι η χρονιά των έργων, η χρονιά που το Μαλεβίζι θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.» Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Δήμου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρου Καλλέργη των Αντιδημάρχων Νίκης Ζερβού, Χρύσας Λυρώνη – Πάγκαλου, Γρηγόρη Φασουλάκη, Γιώργου Πετούση, Χαράλαμπου Κουτσογιάννη, Γρηγόρη Περυσινάκη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φίλιππου Βαμβουκάκη και του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών Αντώνη Σεληνιωτάκη.

«Εύχομαι το 2022 να έχουν υγεία οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι, τα στελέχη του Δήμου Μαλεβιζίου και η νέα χρονιά να είναι η χρονιά που θα μας απαλλάξει από τα μέτρα, τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που έχει επιβάλει η πανδημία. Τα έργα που θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν χωρίς προβλήματα και οι αποφάσεις για παρεμβάσεις, μεγάλα ζητήματα και έργα που αφορούν τον τόπο μας να έχουν τη μέγιστη δυνατή συναίνεση. Το 2022 θα είναι η χρονιά που το Μαλεβίζι θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.» ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μαλεβιζίου.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης ευχήθηκε το 2022 να αφήσει πίσω μας την πανδημία και τις δυσκολίες που προκάλεσε στην υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εκδήλωση για την Κατάθλιψη και το Άγχος...

Παρασκευή 22/5, στις 19:30, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων...

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων...

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

Εκδήλωση για την Κατάθλιψη και το Άγχος...

Παρασκευή 22/5, στις 19:30, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων...

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων...

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρώτη η Κρήτη και το 2026 στις Γαλάζιες Σημαίες στην Ελλάδα

Γαλάζια Σημαία 2026: Ρεκόρ για την Ελλάδα με 624...

Eurovision 2026: Η «κατάρα» της 6ης θέσης του Ακύλα και ο παράγοντας televoting

Η σειρά εμφάνισης του Μεγάλου Τελικού της Eurovision ανακατεύει...

Εκδήλωση για την Κατάθλιψη και το Άγχος στην Ενήλικη Ζωή από το Δήμο Ηρακλείου

Παρασκευή 22/5, στις 19:30, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων...